office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Jaluzele ignifuge

Jaluzele si rulouri ignifuge

Solutie de umbrire tratata ignifug!

Fabricadejaluzele.ro vă pune la dispoziție jaluzele ignifuge. Acestea nu vă reduc opțiunile estetice în amenajarea căminului dumneavoastră și simultan vă oferă un plus de protecție. De la un mic foc nesupraveghat în bucătărie, la o lumânare lăsată pe pervaz, micile accidente sunt la ordinea zilei.

Copiii și animalele de companie pot cauza inconștient aceste mici incendii și nesupravegheate, ele se pot prolifera datorită propagării prin perdele, jaluzele sau alte forme de umbrire netratate corespunzător.

Rulourile textile și jaluzelele verticale ignifuge sunt o alegere corectă și morală în cazul școlilor, birourilor, spitalelor, dar și a instituțiilor generice. În magazine, de la vitrine la cabinele de probă, rulourile textile ignifuge reprezintă o alegere conformă cu normele în vigoare referitoare la protecția și prevenirea incendiilor.

Sistemul prin care jaluzelele verticale și rulourile textile ignifuge câștigă teren este unul simplu: fiind impregnate la nivel industrial cu substanțe cu caracteristica FR (fire-retardant), ele nu întrețin arderea. Substanțele cu care sunt tratate aceste elemente de umbrire nu sunt nocive pentru adulți sau copii și nici nu reduc alegerea estetică. Deși orice material textil mai devreme sau mai târziu în cazul unui incendiu va arde, materialele textile tratate ignifug nu vor cauza o reacție de ardere în lanț: dacă flacăra va ajunge în dreptul lor, în loc să ia foc instant și să întindă flăcările mai departe, ele vor funcționa ca o pavăză.

În plus, jaluzelele ignifuge care sunt folosite pentru separarea spațiilor, pentru uși de acces și chiar pentru ferestre, nu vor împiedica ieșirea de urgență a persoanelor aflate în încăpere. Dintre toate materialele ignifuge, poliesterul este unul dintre materialele cel mai frecvent folosite, iar acest lucru se îmbină perfect cu utilizările industriale ale poliesterului polivalent, care vă permite să dețineți jaluzele ignifuge de calitate într-o alegere coloristică și de design care nu vă va știrbi gustul personal. Alegeti acum una dintre cele mai inovatoare solutii de umbrire.

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!