Corporate & SICAP

Suntem prezenti si pe platforma SEAP-SICAP : SC S&D DESIGN COMPANY SRL

Ne gasiti cu toate produsele din portofoliul nostru de tehnica de protectie solara pe platforma Seap-sicap http://sicap-prod.e-licitatie.ro/, la sectiunea operatori economici, cu urmatoarele date de identificare:

Denumire entitate: SC S&D DESIGN COMPANY  SRL  –  Tip societate: Societate comerciala

CIF: RO14232760    –    Nr. de inregistrare la ORC: J40/8628/2001    –     Oras: BUCURESTI

Banca: Trezoreria Statului    –    Cont bancar: RO77TREZ7025069XXX001468    –     Tip: Ofertant

Autoritatile contractante pot direct initia cumparaturi directe de jaluzele , rulouri , copertine , plase de insecte  prin sistemul de achizitii publice.

In cazul in care, in urma consultarii paginii noastre web / site-ului nostru www.fabricadejaluzele.ro  daca doriti sa achizitionati si alte produse de protectie solara  care nu figureaza pe site-ul de achizitii publice SEAP / SICAP, va adresam rugamintea de a ne contacta pentru oferte personalizate, sau pentru a completa produsele lipsa de pe platforma SEAP incat a se putea face initierea de cumparaturi directe.

Date contact:

Telefon: 0785555557

Email: office@fabricadejaluzele.ro

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE