Jaluzele Orizontale din Lemn

Rulouri si jaluzele orizontale fabricate din lemn.

Celor care preferă amenajările interioare din materiale naturale, le punem la dispoziție jaluzele orizontale din lemn.Umbrirea cu jaluzele din lemn redă spațiului locuibil un aer cald și un aspect nobil.

Lemnul utilizat pentru fabricarea jaluzelelor garantează calitatea acestora și oferă o atmosferă de lux.Lamelele sunt confecționate din lemn , prelucrat în nuanțele dorite. Detaliile de un înalt nivel estetic satisfac exigențele celui mai pretențios client.Comanda acum jaluzele orizontale din lemn la Fabrica de Jaluzele !

Jaluzele orizontale din lemn 25mm

Redați un aspect uluitor încăperilor dumneavoastră recurgând la Jaluzelele orizontale din lemn  25 mm. Acestea sunt  accesorii de lux pentru ferestrele  dumneavoastră. Luminează întreaga atmosferă datorită stilului unic cu jaluzele orizontale din lemn . Aceste jaluzele sunt rezistente, întrucât sunt montate în profil de oţel. Jaluzelele orizontale din lemn sunt ridicate şi coborâte cu ajutorul unui mecanism pe bază de şnur.

6053a34448c5827bd61904fdb9aec9d8
woodblinds-resized_0002_3AE16895721245958236E1C192CF27B3
Jaluzele orizontale din lemn KLASIK 50mm

Jaluzele orizontale din lemn  50 mm sunt recomandate pentru amenajarea ferestrelor mari . Acestea aduc un plus estetic ferestrelor mari , reglând în acelaşi timp intensitatea luminii şi căldurii care pătrund în încăpere. Jaluzelele orizontale din lemn sunt ridicate şi coborâte cu ajutorul unei sfori . . Acestea pot fi instalate foarte simplu în tocul ferestrei sau aplicate pe perete sau tavan , aducând un plus estetic ferestrelor mari !

Jaluzele orizontale din lemn RETRO 50mm

Vă doriţi un aspect retro pentru interioarele dumneavoastră? 

Instalaţi Jaluzele orizontale din lemn Retro 50mm!

Acestea reprezintă exemplul perfect de jaluzele elegante create pentru interioare cu stil. Aceste jaluzele  din lemn  prezintă un design unic şi pot fi asociate foarte simplu cu orice tip de interior. Se pot acţiona foarte simplu pe bază de mecanism cu şnur. Aveţi posibilitatea de a alege între o gamă variată de culori pentru a se asorta cu celelalte elemente de design interior.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE