Rolete zebra - Fabrica De Jaluzele

Roletele zebra solutie de umbrire cu un design rafinat, moderne şi funcţionale .

Fabrica De Jaluzele este furnizor de top pentru rolete zebra la un preţ foarte avantajos. Vă ajutăm să creaţi un mediu uimitor de relaxare şi de petrecere a timpului liber alături de cei dragi.

Storurile noaste sunt disponibile într-o gamă largă de culori, designuri şi stiluri.

Aveţi posibilitatea de a le alege personal atunci când veniţi la magazinul nostru. Produsele noastre sunt originale şi actualizate cu tehnologie de protecţie solară de ultimă generaţie pentru reglarea intensității de lumină care pătrunde în spaţiul de locuit.

Rolete zebra au un design rafinat, sunt moderne şi foarte funcţionale. Sunt considerate unele dintre cele mai accesibile jaluzele de pe piaţă.

Le puteţi instala pe ferestre, pereţi şi tavane pentru a da o notă şi o senzaţie aparte. Acestea sunt soluţii de umbrire ideale pentru spaţiul de locuit.

Mulţi constructori şi proprietari de spaţii comerciale aleg produsele noastre, întrucât acestea contribuie la reducerea costurilor de încălzire şi răcire.

Protejează proprietatea şi bunurile de razele solare, blocându-le la închidere.

Noi actualizăm constant stocul şi vă oferim o experiență minunată de cumpărare a roletelor. Atunci când achiziţionaţi produse de la noi, aveţi acces la rolete de top realizate din materiale textile excelente care dispun de cele mai bune sisteme funcționale. Produsele noastre sunt stilate, dar şi rezistente. Selectarea jaluzelelor din magazinul nostru vă va aduce o experienţă minunată. Jaluzelele noastre de tip zebra trec testul timpului în termeni de calitate, stil şi preţ. Odată ce v-aţi îmbrăcat ferestrele, pereţii şi tavanele cu acestea, puteţi fi sigur că ați făcut o alegere de viitor.

Spuneţi-ne cum vă putem ajuta! Vă garantăm cele mai bune sfaturi pentru decorări interioare de locuinţe şi spaţii comerciale.

3-1024x683

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE