office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Jaluzele exterioare

Jaluzele exterioare de aluminiu

Alege o solutie eleganta de umbrire exterioara.

Produsele din categoria jaluzele exterioare reprezintă soluţii de umbrire de ultimă generație. Acestea sunt foarte populare în hypermarket-uri, centre comerciale, şcoli, spitale, restaurante şi locuinţe pentru a ţine la distanţă razele solare.

Fabrica De Jaluzele este furnizor de top de jaluzele exterioare din aluminiu de înaltă calitate. Produsele noastre de umbrire au aplicaţii multiple, iar noi considerăm că livrăm cele mai calitative produse şi cele mai bune servicii de relaţii cu clienţii.

Jaluzelele exterioare reprezintă soluţia de umbrire optimă. Acestea protejează locuinţele de razele neplăcute, dar şi în condiţii de iarnă grea, ploaie sau vânt puternic.

Jaluzele noastre se adaptează foarte uşor clădirilor, oferindu-vă cea mai bună opţiune de a vă proteja de calamităţi naturale, intruşi şi agenţi externi nedoriţi.

Acestea reglează cantitatea de lumină foarte simplu. Jaluzelele sunt compacte şi nu au deschizături, aducând căldură în interior şi lăsând frigul afară. Contribuie semnificativ şi la reducerea costurilor de electricitate.

Produsele de tip jaluzele exterioare de aluminiu pot fi personalizate foarte uşor. Le puteţi integra în arhitectura clădirii pentru un aspect elegant şi modern. Deținem o gamă largă de dimensiuni. Acestea sunt disponibile în mai multe modele, mărimi şi culori. Pot fi adaptate pentru a se mula pe nevoile casei sau clădirii dumneavoastră.

Aduceţi un plus de siguranţă casei sau spaţiului comercial. Noi vă ajutăm să alegeţi jaluzele ideale pentru a vă proteja. Vizitaţi-ne şi transmiteţi-ne dimensiunile exacte ale spaţiului pe care doriţi să aplicaţi jaluzele. Deţinem jaluzele de diferite dimensiuni. Cu siguranţă veţi identifica produsul de care aveţi nevoie, la un preţ avantajos.

Jaluzele exterioare C80

Jaluzelele exterioare C80 reprezintă soluţia perfectă în cazul în care căutaţi opţiuni rezistente de umbrire. Acestea sunt foarte eficiente în blocarea razelor solare. Sunt foarte populare pentru mall-uri, şcoli, restaurante şi case. De asemenea, aduc un plus de siguranţă. Odată ce aţi instalat aceste jaluzele, proprietatea dumneavoastră este ferită de intruşi. Jaluzelele exterioare C80 sunt realizate din lamele din aluminiu multilaterale cu lăţimea de 80mm. Ambele suprafeţe din aluminiu sunt vopsite pentru o durată de viaţă mai lungă. Acestea au înveliş din oţel laminat, ce pot fi acţionate cu uşurinţă printr-un comutator sau prin telecomandă. Un motor poate deservi mai multe jaluzele, maximum 4 pe fiecare comutator.

Specificaţii jaluzele exterioare C80

 • Confecţionate din suprafeţe vopsite din aluminiu

 • Înveliş din oţel laminat

 • Acţionare prin comutator sau telecomandă

 • Un motor care poate deservi mai multe jaluzele

 • Senzor pentru soare-vânt

Jaluzele exterioare Z90

Sunteţi în căutarea unor jaluzele exterioare simple, dar funcţionale? Încercaţi Jaluzelele Exterioare Z90. Acestea sunt cele mai folosite la ora actuală pentru exterioare. Lamele jaluzelelor au o lăţime de 90mm, fiind realizate din tablă de aluminiu rezistentă. Lamele au o secţiune transversală în formă de Z. Datorită formei Z, jaluzelele exterioare Z90 rezistă la vânturi puternice de 70km/h şi oferă soluţii de izolare excelente. Lamele sunt vopsite pe ambele părţi , menţinând un aspect nou timp îndelungat.

Specificaţii jaluzele exterioare Z90

 • Confecţionate din suprafeţe vopsite din aluminiu

 • Lamele au o secţiune transversală în formă de Z

 • Înveliş din oţel laminat

 • Acţionare prin comutator sau telecomandă

 • Înveliş izolant

 • Un motor care poate deservi mai multe jaluzele

 • Senzor pentru soare-vânt

Jaluzele exterioare Ext 50

Decoraţi-vă ferestrele cu jaluzele exterioare Ext 50. Le puteţi folosi în dublu scop, atât pentru interiorul, cât şi pentru exteriorul ferestrei. Lamele au o secţiune transversală în formă de C, cu lăţimea de 50mm. Profilul superior are formă de U. Jaluzelele pot fi acţionate atât manual, cât şi prin lanţ, ori electric. Suprafeţele de aluminiu sunt vopsite pe ambele părţi, pentru durabilitate şi rezistenţă sporită.

Specificaţii jaluzele exterioare Ext 50

 • Profilul superior din oţel cu dimensiunea de 40 x 40mm

 • Profilul inferior din oţel cu dimensiunea de 49 x 12mm

 • Confecţionate din suprafeţe vopsite din aluminiu

 • Acţionare prin comutator sau telecomandă

 • Un motor care poate deservi mai multe jaluzele

 • Senzor pentru soare-vânt

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!