Jaluzele exterioare de aluminiu

Alege o solutie eleganta de umbrire exterioara.

Produsele din categoria jaluzele exterioare reprezintă soluţii de umbrire de ultimă generație. Acestea sunt foarte populare în hypermarket-uri, centre comerciale, şcoli, spitale, restaurante şi locuinţe pentru a ţine la distanţă razele solare.

Fabrica De Jaluzele este furnizor de top de jaluzele exterioare din aluminiu de înaltă calitate. Produsele noastre de umbrire au aplicaţii multiple, iar noi considerăm că livrăm cele mai calitative produse şi cele mai bune servicii de relaţii cu clienţii.

Jaluzelele exterioare reprezintă soluţia de umbrire optimă. Acestea protejează locuinţele de razele neplăcute, dar şi în condiţii de iarnă grea, ploaie sau vânt puternic.

exterior-venetian-Z90
external-venetians-06

Jaluzelele exterioare sunt compacte şi reglează cantitatea de lumină foarte simplu  aducând căldură în interior şi lăsând frigul afară. Contribuie semnificativ şi la reducerea costurilor de electricitate.

Jaluzelele exterioare orizontale se pot  integra în arhitectura clădirii pentru un aspect elegant şi modern. Deținem o gamă largă de dimensiuni. Acestea sunt disponibile în mai multe modele, mărimi şi culori. Pot fi adaptate pentru a se mula pe nevoile casei sau clădirii dumneavoastră.

Aduceţi un plus de siguranţă casei sau spaţiului comercial. Noi vă ajutăm să alegeţi jaluzele exterioare din aluminiu ideale pentru a vă proteja. Vizitaţi-ne şi transmiteţi-ne dimensiunile exacte ale spaţiului pe care doriţi să aplicaţi jaluzele exterioare. Cu siguranţă veţi identifica produsul de care aveţi nevoie, la un preţ avantajos.

Jaluzele exterioare C80

Jaluzelele exterioare C80 reprezintă soluţia perfectă în cazul în care căutaţi opţiuni rezistente de umbrire. Acestea sunt foarte eficiente în blocarea razelor solare. Sunt foarte populare pentru mall-uri, şcoli, restaurante şi case. De asemenea, aduc un plus de siguranţă.

Odată ce aţi instalat aceste jaluzele exterioare din aluminiu , puteti inclina unghiul de intrare a luminii . Jaluzelele exterioare C80 sunt realizate din lamele din aluminiu multilaterale cu lăţimea de 80mm. Ambele suprafeţe din aluminiu sunt vopsite pentru o durată de viaţă mai lungă.

Acestea  pot fi acţionate cu uşurinţă printr-un comutator sau prin telecomandă. Un motor poate deservi mai multe jaluzele exterioare , maximum 4 pe fiecare comutator.

Specificaţii jaluzele exterioare C80

 • Confecţionate din suprafeţe vopsite din aluminiu
 • Ghidaj lateral
 • Acţionare prin comutator sau telecomandă
 • Un motor care poate deservi mai multe jaluzele
 • Senzor pentru soare-vânt
000_0123
external-venetians-06
Jaluzele exterioare Z90

Sunteţi în căutarea unor jaluzele exterioare simple, dar funcţionale? Încercaţi Jaluzelele Exterioare Z90. Acestea sunt cele mai folosite la ora actuală pentru exterioare. Lamele jaluzelelor au o lăţime de 90mm, fiind realizate din tablă de aluminiu rezistentă. Lamele au o secţiune transversală în formă de Z.

Datorită formei Z, jaluzelele exterioare Z90 rezistă la vânturi puternice de 70km/h şi oferă soluţii de izolare excelente. Lamele sunt vopsite pe ambele părţi , menţinând un aspect nou timp îndelungat.

Specificaţii jaluzele exterioare Z90

 • Confecţionate din suprafeţe vopsite din aluminiu
 • Lamele au o secţiune transversală în formă de Z
 • Acţionare prin comutator sau telecomandă
 • Înveliş izolant
 • Un motor care poate deservi mai multe jaluzele
 • Senzor pentru soare-vânt
Jaluzele exterioare Ext 50

Decoraţi-vă ferestrele cu jaluzele exterioare Ext 50. Le puteţi folosi în dublu scop, atât pentru interiorul, cât şi pentru exteriorul ferestrei. Lamele au o secţiune transversală în formă de C, cu lăţimea de 50mm. Profilul superior are formă de U. Jaluzelele pot fi acţionate atât manual, cât şi prin lanţ, ori electric. Suprafeţele de aluminiu sunt vopsite pe ambele părţi, pentru durabilitate şi rezistenţă sporită.

Specificaţii jaluzele exterioare Ext 50

 • Profilul superior din oţel cu dimensiunea de 40 x 40mm
 • Profilul inferior din oţel cu dimensiunea de 49 x 12mm
 • Confecţionate din suprafeţe vopsite din aluminiu
 • Acţionare prin comutator sau telecomandă
 • Un motor care poate deservi mai multe jaluzele
 • Senzor pentru soare-vânt
SUNLITE-EVB-2

Alege modelul care ti se potriveste

Toate solutiile intr-un singur loc - jaluzele, rulouri, copertine, pergole, plase de insecte.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE