Jaluzele verticale

Jaluzele Verticale Bucuresti – Fabrica De Jaluzele

Afla acum toate detaliile de care ai nevoie despre jaluzele verticale.

Fabrica De Jaluzele are o ofertă foarte bine gândită de jaluzele verticale de cea mai bună calitate. Dispunând de o varietate de jaluzele verticale ca materiale, finisaje, designuri şi dimensiuni, puteţi alege exact produsul care să corespundă nevoilor de intimitate, eleganţă şi stil ale casei dumenavoastră.

Jaluzele verticale sunt ideale pentru umbrirea caselor, birourilor şi spaţiilor de socializare. Acestea sunt mai funcţionale acasă, fiind o alternativă optimă pentru perdele şi draperii. Aduc un efect electrizant decorului şi nu permit trecerea luminii. Având în vedere că reglează cantitatea de lumină din spaţiul de locuit, acestea sunt îmbunătăţiri care creează o ambianță relaxantă, primitoare şi confortabilă în orice zonă. De multe ori, proprietarii de case folosesc jaluzele verticale pentru delimitarea spaţiului, în vederea obţinerii unei suprafeţe utile mai mari. Jaluzelele noastre verticale sunt realizate din materiale de calitate, care protejează frumuseţea interioară. Ele ofera protecţie la praf, murdărie şi insecte.

În cazul în care doriţi jaluzele verticale la comandă, cumpăraţi din magazinele noastre. Noi vindem numai jaluzele care respectă standardele industriale la un preţ foarte avantajos. Acestea reprezintă o îmbinare deosebită între stil şi flexibilitate, reprezentând cel mai bun tratament pentru ferestrele de acasă sau de la birou.

Jaluzelele verticale sunt simplu de montat. Le puteţi instala pe ferestre, tavane sau pereţi cu ajutorul cadrelor. Dispunem de dimensiuni variate. Puteţi alege în funcţie de buget şi nevoi.

Fabrica De Jaluzele continuă să se dezvolte drept destinaţie de top de achiziţionare a celor mai deosebite jaluzele verticale. Culorile vibrante, modelele uimitoare şi dimensiunile variate sunt caracteristicile de bază ale jaluzelelor noastre.
Nu mai aştepta! Adaugă o notă de stil casei tale achiziţionând deosebitele jaluzele verticale de la Fabrica De Jaluzele.

Jaluzele verticale standard

Jaluzelele verticale Standard sunt răcoroase şi dau un aer proaspăt încăperii. Acestea vor decora foarte elegant ferestrele. Fie că aveţi un decor modern sau tradiţional, vă puteţi decora ferestrele cu aceste jaluzele fără a sta pe gânduri. Aveţi o mulţime de opţiuni în termeni de culoare şi textură atunci când alegeţi jaluzelele verticale standard pentru căminul dumneavoastră. Jaluzelele verticale standard sunt echipate cu o stinghie lată de 127mm. Lamele glisante sunt realizate din contragreutăţi textile şi plastice, fiind acţionate de lănţişor. Acestea sunt confecţionate din aluminiu rezistent cu braţe metalice. Pot fi instalate şi întreţinute foarte uşor. Achiziţionaţi aceste jaluzele pentru un aspect electrizant.

Specificaţii jaluzele verticale standard

  • Lamele din bumbac de diferite culori şi modele

  • Aluminiu folosit pentru cadru

  • Componente plastice

  • Braţe metalice

  • Acţionare prin lănţişor

  • Acţionare electrică simplă

Jaluzele verticale - modele si culori

Descopera toate modelele si culorile de jaluzele verticale.

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Call Now ButtonSuna acum!