Rulouri Zipscreen

Descopera toate detaliile despre Zipscreen.

Rulourile Zip Screen retractabile nu numai că adaugă o notă de modernitate și rafinament interiorului exterior al unei case, dar este și un produs de înaltă funcționalitate.Pentru rulourile noastre  Zip Screen, oferim materiale de calitate premium și o varietate de stiluri si culori pentru a satisface preferințele dvs. și a se potrivi cu designul exterior al casei dvs.

Materialele folosite provin de la cei mai mari producatori de tesaturi tip screen din Europa

Mulți oameni doresc să-și extindă casa, dar nicio altă idee nu s-a dovedit a fi la fel de ușoară și eficientă ca și instalarea unui rulou Zip Screen retractabil. Cu rulourile  Zip Screen , puteți crea un spațiu suplimentar în casa dvs. și puteți transforma aspectul exteriorului său, fără a fi nevoie să treceți prin problemele de renovare – un proces care necesită o sumă imensă de bani !

Rulourile Zip Screen  pot reduce  căldură solară, deteriorarea UV și strălucirea. Acestea se instaleaza  pe  exterior si ofera  o vedere partiala catre exterior . Ele arată similar cu rulourile  obișnuite pentru insecte, dar oferă mai multe beneficii de eficiență.

Factorul de deschidere la rulorile zip screen  variază  și afectează beneficiile eficienței ; deschiderea mai mare reduce protecția împotriva strălucirii și a căldurii solare, dar crește vizibilitatea și transmisia luminii.

Actionarea ruloului se face cu ajutorul unui motor tubular iar ghidajele laterale au o dimensiune de doar 5 cm . Rulourile zip screen sunt proiectate pentru a fi folosite si in anotimpurile reci rezistand cu succes si la rafalele de vant puternice !

zipscreen
zipscreen3
zippscreeen

Utilizarea tehnologiei moderne de screening

O altă caracteristică deosebită a rulourilor  noastre Zipscreen  este utilizarea tehnologiei avansate de screening. Utilizarea acestei tehnologii le face mai eficiente. Mai mult, pot susține uzura de rutină fără a-și pierde luciul datorită acestei tehnologii. Acest lucru le permite să dureze mulți ani și să facă o parte atrăgătoare a spațiului exterior al casei dvs.

Țesătură de înaltă calitate

Una dintre cele mai proeminente caracteristici care ne-au ajutat să devenim cea mai bună alegere a proprietarilor de case  este calitatea ecranelor cu fermoar pe care le fabricăm. Țesătura de cea mai înaltă calitate de la producatori renumiti este utilizată pentru a asigura o calitate superioară. Acesta este motivul pentru care produsul nostru este mai durabil și durează mai mult în comparație cu alți producători.

Confidențialitate

Doriți să vă bucurați de vremea plăcută pe terasa casei dvs., dar ezitați să faceți acest lucru din cauza strălucirilor nedorite și a privirilor vecinilor? Instalați-vă jaluzelele cu ecran zip. Oferă intimitate sporită! Odată ce sistemul cu ecran zip este instalat, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la strălucirile nedorite și vă puteți relaxa doar pe terasa sau terasa în aer liber.

În plus, țesătura utilizată la fabricarea acestui ecran este suficient de robustă pentru a oferi o protecție solară puternică. Minimizează efectul razelor ultraviolete emise de soare.

Potrivit pentru uz comercial

Ecranele cu fermoar pe care le fabricăm sunt potrivite pentru exteriorul casei, dar se pot dovedi la fel de eficiente și pentru spatiile  comerciale. Dacă sunteți în căutarea de idei pentru a îmbunătăți decorul exterior al biroului dvs., continuați și luați în considerare instalarea unui ecran cu fermoar. Spațiul neutilizat din jurul premiselor biroului dvs. care se pierde poate fi utilizat în mod corespunzător cu un sistem cu ecran zip. Nu numai că va lăsa cea mai bună impresie asupra clienților sau clienților dvs., dar va ridica în mare măsură decorul biroului dvs.

Un ecran fermoar durabil pentru casa ta

Un ecran zip nu este ceva pentru care vei merge la cumpărături în fiecare zi. Este o achiziție pe care o faceți după o analiză aprofundată. Prin urmare, trebuie să luați în considerare durabilitatea și rezistența acestuia, astfel încât să poată rezista pentru anii următori. Deoarece ecranele noastre zip sunt realizate folosind materiale de cea mai bună calitate și tehnologie avansată, puteți fi siguri că, odată ce le-ați instalat, vă vor servi mult timp și vă vor oferi spațiului exterior un aspect modern și elegant.

Protecție împotriva ploii, vântului și zăpezii

Ecranele noastre specializate retractabile cu fermoar sunt proiectate în așa fel încât să ofere o protecție solidă împotriva elementelor meteorologice precum ploaia, vântul și zăpada. Acest lucru vă va ajuta mobilierul de exterior să rămână protejat împotriva acestor elemente. În plus, dacă îți place vremea ploioasă, dar îți place să te bucuri de ea de departe, ecranele noastre cu fermoar retractabil oferă cea mai bună soluție pentru tine. Vă puteți bucura de vremea ploioasă în timp ce savurați gustările preferate pe terasa în aer liber acoperită cu fermoar

Protecția împotriva insectelor

Acolo unde este verdeață, insectele sunt obligate să vină. Acestea reprezintă una dintre cele mai mari cauze pentru care oamenii evită să petreacă timp în peluzele lor sau în exterior. Adesea, oamenii aleg să rămână înăuntru, deoarece o mușcătură de insectă poate duce la o infecție care poate dura zile să fie tratată.

Cu ecranele noastre zip extrem de eficiente, puteți scăpa de această problemă și puteți petrece cât de mult doriți în setările de exterior fără a vă face griji cu privire la această problemă. Ecranele noastre cu fermoar creează un sigiliu total și împiedică pătrunderea insectelor în spațiul de locuit în aer liber.

Alege modelul care ti se potriveste

Toate solutiile intr-un singur loc - jaluzele, rulouri, copertine, pergole, plase de insecte.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE