Jaluzele Romane - Roman Shade

Solutie de umbrire caracterizata de originalitate.

Fabrica De Jaluzele vă ajută să vă transformaţi orice spaţiu într-un loc primitor şi relaxant cu ajutorul deosebitei noastre oferte de jaluzele romane

Va punem la dispozitie o varietate de jaluzele romane din care puteţi alege pentru a aduce o notă sofisticată şi personală oricărui spaţiu.

Aduceţi o notă de eleganţă spaţiului de locuit, adăugând jaluzele romane stilate, şic şi autentice. Indiferent dacă interioarele dumneavoastră sunt moderne sau nu, storurile romane sunt perfecte pentru orice tip de interior.

Ele au aplicaţii multiple, fie acasă, într-o clădire de birouri sau într-un spaţiu comercial.

Îmbrăcaţi-vă ferestrele cu jaluzele romane (  roman shade ) de la Fabrica De Jaluzele!

Acestea vor respecta cele mai rafinate gusturi, nevoi şi sunt disponibile pentru orice buget. Aduc un plus de izolare, elimină curentul de la ferestre şi filtrează lumina la interior, atât acasă, cât şi într-un spaţiu comercial. Acestea sunt versatile, acordând flexibilitate de reglare a cantităţii de lumină ce patrunde in interior. Jaluzelele romane ilustrează un stil de viaţă clasic în fiecare spaţiu al locuinţei dumneavoastră.

Alegeţi acum din oferta noastră de jaluzele roman shade! Nu există nici o îndoială că vor aduce un plus de valoare proprietății dumneavoastră. Instalându-le, vă veţi bucura de intimitate, confort şi relaxare. Nu mai asteptati, alegeti acum una dintre cele mai elegante solutii de umbrire interioara de pe piata.

Sunaţi-ne acum! Contactaţi-ne pentru a afla mai multe detalii despre roman shade şi alte produse de umbrire.

3

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE