Despre noi

Cateva detalii despre cine suntem si cu ce te putem ajuta.

Societatea noastra va ofera solutii complete de protectie solara, domeniu in care ne-am trecut in portofoliu lucrari importante prin care ne-am dovedit profesionalismul, lucru pe care clientii nostri il pot confirma.

Prin urmare de ce sa ne alegeti?

Pentru ca suntem capabili sa oferim o vasta gama de produse si solutii care se preteaza celor mai variate necesitati. Dispunem de o îndelungată experienţă în industria sistemelor externe şi interne, am învăţat să satisfacem toate cerinţele clienţilor noştri. Deţinem toate cunoştinţele tehnice pentru a vă oferi cele mai bune soluţii în domeniu. Solutiile de umbrire de tip roman shade sau rolete zebra pot aduce un plus de eleganţă casei, biroului sau cabanei de vacanţă.

Productivitate

Solutii de umbrire rapide si de calitate, disponibile la preturi competitive.

Calitate

Produse rezistente, fabricate de materiale caracterizate de durabilitate.

Inovatie

Jaluzele si rulouri create conform ultimelor tendinte in materie de design interior.

Eleganta

Umbrire eleganta si potrivita pentru orice tip de incapere sau fereastra.

Ce produse iti oferim?

Cea mai variata gama de solutii de umbrire interioara si exterioara.
Umbrire interioara

Produsele din categoria umbrire interioara sunt mai mult decat ideale pentru cei care isi doresc decorarea eleganta a casei si in acelasi timp sa se ascunda de razele solare. Acestea pot oferi un aspect foarte modern oricarei incaperi. Indiferent de gusturi, iti oferim o gama cat se poate de variata de solutii de umbrire interioara.

Umbrire exterioara

Produsele pentru umbrire exterioara sunt construite din elemente de tehnică a umbririi moderne, practice și arhitecturale, elemente care, pe lângă necesitatea controlării cantității de lumină care pătrunde în interior, reușesc să schimbe aspectul exterior al locuinței dumneavoastră.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE