Umbrire interioara - jaluzele, rulouri, rolete, panelli

Decoreaza-ti ferestrele cu solutii elegante de umbrire interioara.
Cateva detalii despre produsele disponibile

Produsele din categoria umbrire interioara sunt mai mult decat ideale pentru cei care isi doresc decorarea eleganta a casei si in acelasi timp sa se ascunda de razele solare. Acestea pot oferi un aspect foarte modern oricarei incaperi. Indiferent de gusturi, iti oferim o gama cat se poate de variata de solutii de umbrire interioara.

Printre produsele disponibile in portofoliul nostru se numara: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele venetiene, jaluzele romane sau roman shade, jaluzele ignifuge, rolete textule, rolete fabricate din bambus, panelli sau panouri japoneze, rolete zebra, jaluzele plisate, rulouri screen, rulouri movie, jaluzele din franjuri si jaluzele integrate in sticla.

Indiferent de solutia de umbrire interioara pe care o alegeti, va informam ca toate produsele mentionate sunt un mijloc excelent de a umbri casa sau biroul dumneavoastră. Totodata acestea sunt disponibile la aproape orice dimensiune, pot fi fabricate din diferite materiale si sunt disponibile intr-o gama cat se poate de variata de culori.

Caracteristici solutii de umbrire interioara
  • Oferă protecţie împotriva razelor solare şi menţin interioarele răcoroase şi ecologice;
  • Previn efectul nociv al razelor dăunătoare UV, contribuind la menţinerea sănătăţii;
  • Sunt fabricate din materiale durabile, prin urmare vor rezista in timp;
  • Sunt disponibile în numeroase stiluri şi design-uri, asadar puteţi găsi cu uşurinţă un model care să se potrivească cu decorul interior al casei dumneavoastră;
  • Produsele pentru umbrire interioara sunt uşor de întreţinut şi avantajoase ca preţ;

In final, dorim sa va aducem la cunostinta ca indiferent de solutia de umbrire interioara aleasa, noi va oferim tot suportul si asistenta de care aveti nevoie.

De asemenea, daca aveti nevoie de mai multe informatii despre unul din produsele disponibile pe site-ul nostru va rugam sa ne contactati, iar noi vom face tot posibilul sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE