Panelli – sistemul de panouri japoneze

Solutie de umbrire colorata, eleganta si flexibila.

Panelli sau panourile japoneze, așa cum mai sunt denumite, reprezinta un sistem tradițional confecționat din panouri de material textil cu diverse mărimi care culisează pe o șină de aluminiu.

Produsele din categoria panelli pot fi realizate în două versiuni diferite: un sistem ce poate fi operat cu ajutorul unui șnur, și un sistem care poate fi tras manual.

Șina de culisare a panourilor poate avea 2 până la 5 canale. Mecanismul de acționare este unul silențios.

Daca vrei sa oferi un aspect unic interioarelor tale comanda cu incredere panelli / panouri japoneze.

Panourile japoneze reprezinta o metoda alternativa pentru jaluzele sau perdele, fiind o solutie de umbrire bazata pe o traditie foarte veche. Acestea pot fi fabricate dintr-o gama foarte variata de materiale (transparent, opac sau solid) si sunt in acelasi timp disponibile in foarte multe culori. Aceasta solutie de umbrire a interioarelor casei sau biroului este foarte variabila. Spunem asta datorita faptului ca panourile japoneze pot fi folosite atat la umbrire cat si la separarea spatiilor din camera, fiind astfel ideale si pentru garderobe, restaurante sau chiar si institutii medicale.

2

Intretinerea panourile japoneze este foarte usoara. Tot ce trebuie sa faceti este sa le desprindeti din sina dupa care le puteti spala fara probleme.

Dupa uscare, acestea pot fi la fel de usor montate inapoi.

Daca sunteti interesat de achizitia unor panouri japoneze, va invitam sa ne contactati, iar unul din consultantii nostri va intra in legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE