Contact

Formular de Contact

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Contact Fabrica de Jaluzele

Societatea noastra va ofera solutii complete de protectia solara, domeniu in care ne-am trecut in portofoliu lucrari importante in care ne-am dovedit profesionalismul, lucru pe care clientii nostri il pot confirma.

De ce noi ?

Pentru ca suntem capabili sa oferim o vasta gama de produse si solutii care se preteaza celor mai variate necesitati.

  • Avem experienta acumulata cu ajutorul timpului.
  • Calitatea si durabilitatea produselor noastre.
  • Ne respectam clientii si sa le stam la dispozitie oferind solutia cea mai potrivita care sa corespunda atat necesitatilor dar si buzunarului fiecaruia.
  • Respectam intotdeauna termenele de livrare!

Adresa: Intrarea Biruintei nr 22, oras Pantelimon, judetul Ilfov(Fabrica si Showroom)

  • Tel/Fax: 021.350.55.11
  • Mobil :0722.555.557, 0721.488.888, 0723.488.888, 0766.555.557,
  • E-mail: ofice[at]fabricadejaluzele.ro

Retele Sociale

Contact

[gallery ids="2296,2297,2298"] Atunci când primim o propunere de colaborare, nu ne sfiim să propunem și rezolvări mai netradiționale, dacă ele îndeplinesc criteriile de ergonomie ale spațiului și au binecuvântarea clientului nostru. Așa s-a întâmplat și în acest proiect de birou, în care am optat pentru rulouri cu folie film. Aceasta oferă o protecție maximă împotriva intensității solare, blocând razele UV și în același timp reducând simțitor căldura în schimbul exterior/interior, astfel reducând costurile legate cu consumul energetic. Ele protejează nu numai persoanele aflate la interior, dar și mobila, ecranele, cerneala tipărită de pe documente - practic tot ce se găsește la interior se bucură de această protecție sporită. Efectul de orbire este unul redus, persoanele aflate la interior putând admira fără opreliști exteriorul și fără a trebui să își pună la încercare vederea. Pentru un birou, plusul pe care acest tip de rulouri cu folie film îl aduce este și unul esențial - sporește intimitatea și confidențialitatea, iar sistemul de rulare este unul care lasă spațiul și în bătaia luminii naturale, atunci când aceasta este insuficientă, nepoluantă fotonic și prielnică pentru om. Așadar, am oferit o nouă viață spațiului de birou care ne-a fost încredințat pentru soluții de umbrire interioară și totodată un stil aparte, foarte potrivit pentru business.