office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Rolete textile

Rolete textile

Învioraţi interiorul casei dumneavoastră utilizând rolete textile atractive, colorate şi elegante.

la cererea clienţilor Fabrica De Jaluzele prezintă o gamă variată de culori şi design-uri pentru rolete textile. Roletele noastre şi sistemele de tip rulou combină stilul cu funcţionalitatea maximă, acoperind o serie vastă de proprietăţi. Atunci când ajungeţi în magazinul nostru, veţi descoperi cu încântare colecţiile noastre. Roletele au un preţ foarte accesibil, reprezentând soluţia optimă de a vă înveseli încăperile. Printre colecţiile de top disponibile enumerăm Jazz 19, Jazz 25, Jazz 32, Collete, Optima, Legend, Maxi şi Stream, despre care puteți citi detalii mai jos. Roletele textile sunt cele mai utilizate jaluzele pentru locuinţe, întrucât sunt versatile şi se pot mula pe orice decor de interior. Le puteţi folosi pentru a da o notă aparte ferestrelor.

Acestea sunt stilate, elegante, inteligente şi se pretează pe orice gust, stil sau buget.

Roletele textile sunt de simplu de folosit. Sistemul nostru combină stilul subtil, inovaţia, flexibilitatea şi utilizarea foarte simplă. Acestea sunt fie acţionate prin lănţişor, fie prin lanţ. Puteţi alege produsul adecvat cerinţelor şi gustului dumneavoastră. Dispunem de rolete semicirculare, teşite, dreptunghiulare şi de multe alte forme.

Ştim că vă doriţi cele mai bune rolete textile. Vă garantăm că vă putem oferi acest lucru fără a face rabat de la calitate. Fie că ferestrele dumneavoastră au un aspect tradiţional, fie contemporan și modern, noi vă oferim rolete personalizate pentru orice tip de fereastră. Acestea sunt simplu de instalat şi de acţionat. Le puteţi monta foarte simplu la fereastră, obţinând aspectul pe care vi l-aţi dorit întotdeauna.

Rolete textile Jazz 19

Aduceţi o notă vibrantă încăperilor dumneavoastră prin roletele textile Jazz 19. Acesta sunt jaluzele mici, frumoase, atractive, cu nenumărate posibilităţi de utilizare. Atunci când sunt instalate la ferestre, vor aduce un plus de energie spaţiului de locuit. Acesta va dispune de o ambianţă mai primitoare şi confortabilă. Jaluzelele sunt uşor de acţionat prin colier şi nu au casetă. Utilizaţi aceste jaluzele pentru a vă transforma casa într-un spaţiu confortabil şi plin de culoare.

Rolete textile Jazz 25

Roletele textile Jazz 25 au un aspect foarte agreabil atunci când sunt instalate la ferestre. Sunt cel mai simplu model şi pot fi folosite în diferite moduri. Utilizând aceste jaluzele, aduceţi un efect agreabil şi luminos în încăpere. Jaluzelele sunt uşor de acţionat prin colier şi nu au casetă. Decoraţi-vă ferestrele cu aceste jaluzele foarte plăcute pentru a menţine o atmosferă răcoroasă, ferită de razele soarelui.

Rolete textile Jazz 32

Roleta textila Jazz 32 este cel mai simplu model de roleta, cu posibilitati diverse de utilizare. Este actionata cu ajutorul lantisorului si nu are caseta sau profile de ghidare. Se poate monta in tavan sau pe tocul ferestrei oferind incaperii un aspect intim si placut.

Rolete textile Jazz Expert

Roletele textile Jazz Expert reprezintă o alternativă modernă si unică pentru decoraţiunile tradiţionale. Acestea sunt nişte jaluzele late, care permit umbrirea ferestrelor mari. Mecanismul de strângere este acţionat printr-un lănţişor. Sunt destul de simplu de instalat în cadrul ferestrei, pe perete sau tavan. Vă puteţi decora ferestrele cu aceste jaluzele pentru a aduce o notă personală în fiecare încăpere.

Rolete textile Collete

Roletele textile Collete sunt nişte jaluzele agreabile pentru ferestre din PVC şi lemn. Acestea reprezintă o alternativă bună pentru perdele şi sunt acţionate prin lănţişor. Sunt confecţionate din profile de aluminiu si sunt dotate cu casetă. Prezintă o gamă variată de bare, de la semicirculare, teşite, dreptunghiulare, etc. Instalarea este simplă. Decoraţi-vă casa cu aceste jaluzele pentru un plus de lux şi stil.

Rolete textile Optima

Bucuraţi-vă de intimitate cu ajutorul roletelor textile Optima. Acestea sunt soluţia perfectă pentru crearea unui aspect modern, contemporan. Sunt potrivite pentru toate tipurile de uşi şi ferestre, fiind realizate din profile de aluminiu sau plastic. Acestea sunt acţionate cu ajutorul unui lănţişor. Ceea ce le conferă un plus sunt barele. Prezintă o gamă variată de bare, de la semicirculare, teşite, dreptunghiulare, etc. Acestea sunt realizate potrivit specificațiilor clientului, aducând un aspect primitor locuinţei dumneavoastră.

Rolete textile Optima Mini

Roleta textila Optima Mini este destinată tuturor tipurilor de ferestre PVC și euroferestrelor din lemn. Roleta are caseta și profilele de ghidare din plastic sau aluminiu și este acționata cu lănțisor. Montajul se realizează prin lipire, atât caseta, cât și șinele de ghidare fiind prevăzute cu dublu adeziv. Principalul avantaj este că se evită perforarea tâmplariei. Dimensiunile sunt măsurate la cota de gol a ferestrei în interior. Baghetele pentru acest model de rolete textile sunt de mai multe tipuri: semi-rotunde, teșite, dreptunghiulare, etc.

Rolete textile Stream

Roletele textile Stream sunt nişte jaluzele interesante realizate în mod deosebit pentru ferestrele dumneavoastră. Prezintă o gamă diversificată de jaluzele clasice, fără casetă. Pot fi montate foarte simplu în interiorul ferestrei sau pe tocul ferestrei folosind un sistem de prindere. Acestea au un aspect modern, elegant, fiind destul de populare pentru locuinţe. Reprezintă soluţia perfectă de umbrire, întrucât blochează pătrunderea razelor solare.

Rolete textile Maxi

Roletele Textile Maxi reprezintă soluţia optimă pentru umbrire sau acoperirea suprafeţelor mari. Acestea sunt proiectate special pentru clădiri cu faţadă din sticlă. Sunt jaluzele clasice cu dimensiunea axului între 45mm sau 60mm. Acestea pot fi realizate cu o lăţime de până la 1m. Le puteţi utiliza pentru a vă proteja spaţiile comerciale de dimensiuni mari.

Rolete textile Legend

Instalaţi Roletele Textile Legend la ferestre pentru a aduce o notă modernă casei dumneavoastră. Aceste jaluzele sunt create special pentru a da ferestrelor un aspect elegant şi modern. Sunt realizate din profile de aluminiu. Sunt prevăzute cu casetă şi pot fi montate simplu la ferestre. Cu ajutorul jaluzelelor textile Legend, veţi da un aspect proaspăt şi modern încăperilor dumneavoastră.

Rolete textile - modele si culori

Descopera toate modelele si culorile de rolete textile.

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!