office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Usi de garaj

Usi de garaj

Solutie ideala pentru inchiderea garajelor sau a altor incaperi exterioare.

Despre usile de garaj sectionale

Produsele din categoria usi de garaj secționale reprezintă una dintre cele mai populare alegeri în rândul cumpărătorilor, datorită versatilității, siguranței și usurinței în exploatare. La execuția lor se folosesc cele mai noi componente de la furnizori de renume, care respectă normele europene și marcajul CE, garantând astfel pentru calitatea ridicată a produsului finit.

Usile de garaj secționale sunt alcătuite dintr-un număr variabil de panouri (de obicei între 4 și 8 în funcție de înălțimea deschiderii), care culisează în plan vertical în interiorul garajului pe profile de ghidare verticale, dar și orizontale, montate în tavan. Toate elementele unei uși de garaj secționale sunt îmbinate la cald, ceea ce le oferă fiabilitate și robustețe deosebită în timp. Ușile secționale pot fi comandate de pe site-ul nostru în mai multe variante de închidere:

 • standard, fără încuietoare.

 • cu încuietoare care se montează în partea dreaptă privind din interior.

 • cu închidere cu cheie.

 • cu motor cu telecomandă sau întererupător.

Caracteristici usi de garaj sectionale

 • Fiecare panou de ușă secțională are propria conexiune la pista ușă.

 • Acest lucru oferă ușii o rezistență suplimentară la utilizare comparativ cu ușile monolitice/monobloc, care au doar o pereche de conexiuni de cale pentru întregul panou.

 • Produsele din categoria usi de garaj secționale nu necesită spatiu suplimentar în afara garajului pentru a se deschide (spre deosebire de ușile monoboc), autoturismul putând fi plasat chiar lângă ușă.

 • Permit ridicarea parțială a ușii (ridicarea se oprește la înălțimea dorită).

 • Ușile secționale se potrivesc pe orice formă de deschidere a garajului (în unghi drept sau oblic, sub forma unui arc de cerc).

 • Oferta variată a designului panourilor și paleta largă de imitații lemn și nuanțe RAL.

 • Posibilitatea montării unei uși de trecere încorporată în poartă. Aceasta poate fi controlată prin fotocelulă sau cu telecomanda ușii principale (închidere centralizata).

Actual – Model Lamelar

Este cel mai întâlnit design pentru panourile folosite la fabricarea ușilor de garaj. Popularitatea lamelor înguste derivă din aspectul universal al panoului care se potrivește foarte bine cu mai multe tipuri de clădiri și fațade. Designul panourilor poate fi accentuat prin utilizarea decorului ‘’lemn’’. Panourile, cu o grosime de 40 mm, sunt confecționate din tablă oțeloasă cu structura de lemn și sunt umplute cu spumă poliuretanică, ceea ce oferă izolare termică (coeficientul de căldură este de Uk = 1,0W/m² x K) și fonică a spațiului interior. Între panouri există un profil de asigurare sau o garnitură, care previne prinderea accidentală a degetelor între secțiuni. Opțional puteți comanda:

 • Telecomandă pentru acționarea electrică

 • Vopsirea suprafeței exterioare sau interioare a ușii de garaj într-o gamă largă de culori (vezi paletarul RAL, cu excepția culorilor sidefate, metalizate și reflectorizante)

 • Încuietoare cu blocare

 • Siguranță în cazul ruperii accidentale a cablului de oțel

 • Posibilitate de decorare prin inserarea unor ornamente din sticlă

 • Ventilație printr-un orificiu special

Clasic – Panou Neted

Modelul simplu realizat din panouri fără ambutisare își găsește locul la toți cei care preferă simplitatea și liniile curate. Această ușă de garaj se potrivește cu orice design de fațadă.

Luxury – Microprofil

Forma unică a lamelelor amplifică designul modern și unic al panourilor, respectiv al ușii de garaj. Modelul se potrivește în totalitate cu cele mai noi tendințe, punând în evidență o arhitectură modernă.

Final – Semilamele

Lamelele late ale panelului pun foarte bine în evidență construcțiile cu aspect modern și ajută la evidențierea unicității obiectivului dumneavoastră.

Rustical – Model Casetat

Casetele atractive oferă un aspect interesant și mai rustic al ușii de garaj. Este modelul potrivit pentru cei ce iubesc clasicul sau rusticul (casele gen cottage). Finisarea acestei suprafețe este realizată în woodgrain.

Usile de garaj tip rulou

Ușile de garaj tip rulou sunt potrivite oricărei dimensiuni de garaj, deoarece sunt proiectate și construite să nu ocupe nici o suprafață în interiorul sau exteriorul garajului. Acționarea acestui tip de ușă se face prin rularea covorului pe lamelele din aluminiu pe sistemul de ghidaj în jurul axului central într-o casetă rulou montată în partea superioară a deschiderii. Ușile de garaj tip rulou se livrează doar cu acționare electrică si cu acționare de urgență. În cazul unei pane de curent, motorul universal permite și acționarea manuală cu manivelă.

Caracteristicile ușilor de garaj tip rulou :

 • spațiul limitat necesar montajului (montajul acestora se poate face pe sau intre spaleții garajului)

 • nu obturează spațiul de intrare în garaj (spre deosebire de ușile monoboc)

 • aspect simplu și estetic

 • rezistență mare la intemperii, siguranță și silențiozitate în exploatare

 • ușurință în exploatare cu ajutorul motoarelor telecomandate

 • conferă un aspect estetic deosebit garajului, datorită diferitelor tipuri de suprafețe sau culori

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!