Alege modelul care ti se potriveste

Toate solutiile intr-un singur loc - jaluzele, rulouri, copertine, pergole, plase de insecte.

Umbrire exterioara - jaluzele, rulouri, copertine, pergole, plase de insecte

Alege pentru exteriorul locuintei o solutie eleganta de umbrire.
Cateva detalii despre produsele disponibile

Produsele pentru umbrire exterioara sunt construite din elemente de tehnică a umbririi moderne, practice și arhitecturale, elemente care, pe lângă necesitatea controlării cantității de lumină care pătrunde în interior, reușesc să schimbe aspectul exterior al locuinței dumneavoastră, respectiv aspectul interior al camerei pe care o protejează.

Aceste solutii de umbrire exterioara sunt foarte avantajoase si de asemenea ofera un design placut per ansamblu.

Atat produsele din categoria jaluzele sau rulouri cat si cele din categoria rolete sau pergole sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

Totodata ele vor fi fabricate si livrate conform cerintelor dumneavoastra.

Prin urmare, daca doriti sa alegeti unul sau mai multe produse pentru umbrire exterioara, va invitam sa alegeti cu incredere solutiile oferite de Fabrica de Jaluzele.

Aprecierea de care se bucură aceste solutii de umbrire exterioara este datorată exclusiv calităților practice și estetice pe care le au, motiv pentru care nu se vor demoda niciodată.

Caracteristici solutii de umbrire interioara
  • posibilitatea de a regla cantitatea de lumină care pătrunde în incintă;
  • rezistența în timp (materialele din care sunt confecționate au fiabilitate mare chiar și in condiții de soare intens);
  • scad viteza de degradare a elementelor de mobilier sau de decor ale camerei, ca urmare a reducerii acțiunii razelor solare;
  • pot fi utilizate pentru protejarea oricărui tip de fereastră sau suprafata;
  • pot fi montate in vecinatatea oricarui tip de imobil (apartament, casa, restaurant, terasa, etc.);
  • se pot confecționa la dimensiuni destul de mari pentru a acoperi aproape orice tip de suprafață;
  • solutiile de umbrire exterioara pot fi manevrate atât manual, cât și electric – in functie de bugetul pe care doriti sa-l alocati unei asemenea investitii

In sectiunea urmatoare veti putea selecta metoda de umbrire exterioara dorita. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa aflati mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE