office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Rulouri Screen

Rulouri Screen

Solutie de umbrire avantajoasa și stilata.

Iată în sfârșit răspunsul la dilema luminii naturale corespunzătoare la interior. Daca alegeti rulouri screen, razele solare vor fi cu siguranta ţinute la distanţă. Fabrica De Jaluzele vă ofera rulouri screen elegante și stilate, care permit luminii naturale să pătrundă in interior, diminuând nevoia de iluminat artificial.

Suntem un distribuitor de top pentru o gamă variata de rulouri screen, potrivite atât pentru spaţii rezidenţiale, cât şi pentru cele comerciale. Roletele screen oferite de societatea noastră sunt confecţionate din materiale de înaltă calitate şi sunt disponibile în numeroase forme, stiluri şi dimensiuni. Acestea se pot adapta cu uşurinţă ferestrelor şi uşilor dumneavoastră.

Uşile şi ferestrele aduc o notă de rafinament casei dumneavoastră. Această notă este incompletă fără a avea produsele de protecție solară adecvate. Nu reduceţi din frumuseţea uşilor şi ferestrelor dumneavoastră. Înfrumuseţaţi-le cu rulourile screen elegante şi moderne. Rulourile noastre de tip screen îmbină ambele caracteristici. Puteţi avea siguranţa că nu veti fi deranjat de factorii exteriori. Spaţiul de locuit rămâne sigur şi protejat de curiozitatea trecătorilor sau intruşilor.

Sunteţi protejat de căldura soarelui şi împotriva razelor ultraviolete. Spaţiul interior este astfel luminat cu lumină naturală. Articolele dumneavoastră decorative scumpe şi mobila devin mai durabile, fiind protejate de bătaia directă a razelor solare.

Fie că aveţi o casă veche sau nouă, puteţi dispune întotdeauna de rolete screen pentru a vă bucura de aer curat în spaţiul de locuit. Le puteţi folosi acasă, în dormitor, în camera copiilor, dar şi în bucătărie sau sufragerie. Pe de altă parte, în cazul în care le folosiţi în spaţii comerciale, se potrivesc ca o mănușă pentru recepţie, depozite, sau spaţii de funcţionare. Acestea deservesc orice spaţiu! Puteti opta si pentru varianta imprimata de rulouri screen. Materialul folosit pentru roletele screen este unul de calitate, care permite imprimarea unor imagini sau a textelor.

Aduceţi energie în spaţiul de locuit, comandând rolete screen deosebite de la Fabrica De Jaluzele!

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
ANGAJATI

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!