Rulouri Screen

Solutie de umbrire avantajoasa și stilata.

Iată în sfârșit răspunsul la dilema luminii naturale corespunzătoare la interior. Daca alegeti rulouri screen, razele solare vor fi cu siguranta ţinute la distanţă. Fabrica De Jaluzele vă ofera rulouri screen elegante și stilate, care permit luminii naturale să pătrundă in interior, diminuând nevoia de iluminat artificial.

Suntem un distribuitor de top pentru o gamă variata de rulouri screen, potrivite atât pentru spaţii rezidenţiale, cât şi pentru cele comerciale. Rulourile  screen oferite de societatea noastră sunt confecţionate din materiale de înaltă calitate .

Disponibilitate

Roletele screen oferite sunt disponibile în numeroase , stiluri , dimensiuni si culori . Acestea se pot adapta cu uşurinţă ferestrelor şi uşilor dumneavoastră. Se pot confectiona cu sau fara caseta !

Uşile şi ferestrele aduc o notă de rafinament casei dumneavoastră. Înfrumuseţaţi-le cu rulourile screen elegante şi moderne.

scr2_118553

Sunteţi protejat de căldura soarelui şi împotriva razelor ultraviolete. Spaţiul interior este astfel luminat cu lumină naturală. Articolele dumneavoastră decorative scumpe şi mobila devin mai durabile, fiind protejate de bătaia directă a razelor solare.

Fie că aveţi o casă veche sau nouă, puteţi dispune întotdeauna de rolete screen pentru a vă bucura de aer curat în spaţiul de locuit. Le puteţi folosi acasă, în dormitor, în camera copiilor, dar şi în bucătărie sau sufragerie. Pe de altă parte, în cazul în care le folosiţi în spaţii comerciale, se potrivesc ca o mănușă pentru recepţie, depozite, sau spaţii de funcţionare. Acestea deservesc orice spaţiu! Puteti opta si pentru varianta imprimata de rulouri screen. Materialul folosit pentru roletele screen este unul de calitate, care permite imprimarea unor imagini sau a textelor.

Aduceţi energie în spaţiul de locuit, comandând rolete screen deosebite de la Fabrica De Jaluzele!

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE