office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Plase insecte

Plase insecte

Cumpara online plase de tantari & plase insecte.

De ce sa comanzi plase insecte ? Ţânţarii şi alte insecte sunt supărătoare. Aceştia sunt elemente perturbatoare atunci când vă bucuraţi cu prietenii sau familia la o cină pe timp de vară. Vă pot afecta buna dispoziţie, vacanţa sau chiar sănătatea.

La Fabrica De Jaluzele, vă ajutăm să remediaţi problema insectelor în cel mai simplu mod. Asigurăm o gamă largă de plase insecte pentru a vă proteja proprietatea de insecte nedorite precum gâze, muşte, fluturi şi ţânţari. Produsele noastre asigură un maxim de protecţie, fiind fiabile şi simplu de întreţinut. Acestea asigură un schimb excelent de aer între exterior şi interior şi nu blochează pătrunderea luminii naturale.

Nu mai permiteţi accesul insectelor în spaţiul de locuit!

Sunaţi-ne şi transmiteţi-ne măsurile ferestrelor şi uşilor dumneavoastră. Vă vom ajuta să alegeţi cele mai bune plase pentru ţânţari.

Plasele de insecte plisate chiar funcţionează! Există plase de insecte peste tot. Acestea funcţionează în permanenţă, permiţându-vă să vă relaxaţi. Acestea vă protejează şi de insectele care răspândesc boli. Le puteţi instala la usi sau ferestre. Deţinem plase pentru toate tipurile de uşi şi ferestre, indiferent de formă. Acestea sunt personalizate şi pot fi instalate cu uşurinţă la uşi şi ferestre.

Fabrica De Jaluzele este specializată pe plase de ţânţari practice, unice şi decorative. Acestea sunt realizate din material rezistent la intemperii, rupere, uzură sau foc.

Întreţinerea se realizează foarte simplu. Se vor curăţa simplu, doar prin aspirare sau cu jet de apă.

Nu veţi mai auzi zgomotul neplăcut al insectelor în timpul somnului! Vă veţi relaxa alături de cei dragi fără a fi deranjat de zumzăitul insectelor. Alături de caracteristica prin care scăpaţi de insectele nedorite, plasele noastre de ţânţari aduc o notă de eleganţă locuinţei dumneavoastră. Produsele noastre se numără printre cele mai versatile şi mai bune soluţii de protecţie contra insectelor la nivel mondial.

Plase insecte cu profil OE 24×24

Instalaţi plasele de insecte cu profil OE 24X24 la ferestre pentru a vă feri de insecte. Acestea sunt mijloace sigure prin care să vă feriţi de insecte dăunătoare şi nedorite precum viespile, muştele şi ţânţarii. Sunt ideale pentru spaţii rezidenţiale. Plasele sunt realizate din profil de aluminiu extrudat cu dimensiunile exacte de 24mm x 24mm. În cazul în care aveţi ferestre cu două segmente, acest model se adaptează acestora. Plasa este ideală pentru ferestre din PVC şi lemn.

  • Suprafaţă maximă: 2,25m²

  • Lăţime maximă: 180cm

  • Înălţime maximă: 180cm

Plase insecte cu profil 17 x 25

Plasele de insecte cu profil 17×25 sunt plase stabile prin care vă puteţi feri în mod eficient de insecte şi omizi supărătoare şi dăunătoare. Plasa extrem de fină protejează, de asemenea, împotriva chiciurii, vântului şi grindinei. Plasele sunt rezistente, ideale pentru ferestre şi uşi de diferite tipuri şi dimensiuni. Plasele de insecte cu profil 17×25 sunt realizate din mulaje de aluminiu. Acestea pot fi montate cu balamale şi sistem de blocare pentru o siguranţă sporită.

Plase insecte cu profil ISSO OV 25×10

Doriţi să ţineţi departe insectele supărătoare? Instalaţi plasele de insecte OV ISSO 25×10 la ferestre. Acestea reprezintă soluţia ideală pentru a vă proteja casa de insecte supărătoare precum muştele, viespile şi ţânţarii dăunători. Acestea sunt realizate din aluminiu cu dimensiunea de 25mm x 10mm. Sunt adaptabile pentru ferestre din PVC. Le puteţi monta cu uşurinţă prin cleme rotative de fixare. Cumpăraţi acum, întrucât acestea reprezintă cea mai modernă soluţie contra insectelor.

Plase insecte cu profil ISSO OE 19×8

Plasa insecte ISSO OV 25×10 este confecționată din profil de aluminiu laminat cu dimensiuni de 25mm x 10mm cu „guler” și plasă din PVC cu fibră de sticlă. Acest model este cel mai des utilizat sortiment de plasă de insecte, potrivit pentru ferestrele din PVC. Se montează cu clipsuri rotative de prindere, fără intervenție mecanică asupra tocului ferestrei. Profilul poate fi livrat și în imitație de lemn.

Plase insecte cu profil ISSO OE 25×10

Cea mai igienică soluţie pentru a ţine departe insectele dăunătoare este instalarea plaselor de insecte cu profil OE ISSO 25×10. Acestea sunt moderne şi integrează un mijloc inteligent de a ţine insectele departe. Sunt realizate din aluminiu laminat cu dimensiunile de 25mm şi 10mm cu colier. Sunt recunoscute pentru rezistenţă şi duritate. Le puteţi monta foarte simplu la ferestre fără intervenţie mecanică, cu ajutorul unor cleme rotative de prindere. Acestea nu ruginesc, nu se decolorează şi nu se pătează. Sunt foarte eficiente pentru locuinţe.

Plase insecte tip usa cu profil DV 50×20

Un mijloc inteligent prin care vă puteţi feri casa de atacul insectelor dăunătoare şi supărătoare este instalarea la fereastră a plaselor de insecte tip UŞĂ cu profil DV 50×20. Aceste plase sunt realizate din aluminiu cu dimensiunile de 50mm x 20mm. Acestea se montează uşor cu ajutorul balamalelor. În cazul în care folosiţi o uşă anti-insecte, le puteţi monta pe două sau trei balamale cu închidere magnetică. Aceste plase sunt ideale pentru uşi şi ferestre care necesită rezistenţă sporită.

Plase insecte tip usa cu profil DE 50×20

Plasele de insecte tip UŞĂ cu profil 50 x 20 sunt ideale pentru protejarea uşilor şi ferestrelor şi pentru a ţine insectele la distanţă. Acestea sunt flexibile, nu ruginesc, nu se pătează şi nu îşi reduc dimensiunile. Permit trecerea aerului şi luminii, însă ţin insectele departe. Sunt realizate din aluminiu extrudat, cu dimensiunea de 50mm x 20mm. Sunt prevăzute cu balamale cu auto-închidere care pot fi montate în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Uşile anti-insecte pot fi montate cu două sau trei balamale.

Plase insecte tip plisse

Ţineţi insectele la distanţă cu ajutorul plaselor tip plisse. Instalaţi-le pe uşa de la terasă sau de la balcon pentru a ţine insectele la distanţă. Acestea sunt realizate din profile de aluminiu extrudat cu dimensiunea de 33mm x 28mm. Cu toate că aceste plase sunt ideale pentru deschideri vaste, se adaptează şi în cazul ferestrelor mici. Aceste plase pot fi aplicate şi pe obloane de exterior deja existente. Aici există un avantaj! Profilul de aluminiu poate fi vopsit în culoarea dorită de dumneavoastră.

Plasa insecte rulou pentru fereastra

Plasele de insecte tip rulou sunt soluţia ideală pentru a vă feri încăperile de insecte precum ţânţarii, viespile şi moliile. Le puteţi instala pe toate tipurile de ferestre. Se pot fixa sau monta cu cleme sau mânere de plastic.  Acestea sunt rezistente şi vă vor proteja casa de insecte fără prea mult efort. Sunt simplu de instalat şi necesită îngrijire minimă.

Plasa insecte rulou pentru usa

Doriţi să vă protejaţi căminul de insecte dăunătoare? Dacă răspunsul este da, atunci instalaţi plasele de insecte rulou pentru uşă. Aceste plase tip rulou pentru uşă glisează orizontal. Se pot fixa sau monta cu cleme sau mânere de plastic. Blochează pătrunderea insectelor şi permit trecerea aerului. De asemenea, încăperile dumneavoastră vor fi protejate de particule fine de praf. Plasele pot fi rulate simplu cu ajutorul unor mânere rezistentedin plastic.

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!