Plase insecte

Cumpara online plase de tantari & plase insecte.

De ce sa comanzi plase insecte ? Ţânţarii şi alte insecte sunt supărătoare. Aceştia sunt elemente perturbatoare atunci când vă bucuraţi cu prietenii sau familia la o cină pe timp de vară. Vă pot afecta buna dispoziţie, vacanţa sau chiar sănătatea.

La Fabrica De Jaluzele, vă ajutăm să remediaţi problema insectelor în cel mai simplu mod. Asigurăm o gamă largă de plase insecte pentru a vă proteja proprietatea de insecte nedorite precum gâze, muşte, fluturi şi ţânţari. Produsele noastre asigură un maxim de protecţie, fiind fiabile şi simplu de întreţinut. Acestea asigură un schimb excelent de aer între exterior şi interior şi nu blochează pătrunderea luminii naturale.

Nu mai permiteţi accesul insectelor în spaţiul de locuit!

Sunaţi-ne şi transmiteţi-ne măsurile ferestrelor şi uşilor dumneavoastră. Vă vom ajuta să alegeţi cele mai bune plase pentru ţânţari.

plase-de-insecte
plasa-insecte

Plasele de insecte plisate chiar funcţionează! Există plase de insecte peste tot. Acestea funcţionează în permanenţă, permiţându-vă să vă relaxaţi. Acestea vă protejează şi de insectele care răspândesc boli. Le puteţi instala la usi sau ferestre. Deţinem plase pentru toate tipurile de uşi şi ferestre, indiferent de formă. Acestea sunt personalizate şi pot fi instalate cu uşurinţă la uşi şi ferestre.

Fabrica De Jaluzele este specializată pe plase de ţânţari practice, unice şi decorative. Acestea sunt realizate din material rezistent la intemperii, rupere, uzură sau foc.

Întreţinerea se realizează foarte simplu. Se vor curăţa simplu, doar prin aspirare sau cu jet de apă.

Nu veţi mai auzi zgomotul neplăcut al insectelor în timpul somnului! Vă veţi relaxa alături de cei dragi fără a fi deranjat de zumzăitul insectelor. Alături de caracteristica prin care scăpaţi de insectele nedorite, plasele noastre de ţânţari aduc o notă de eleganţă locuinţei dumneavoastră. Produsele noastre se numără printre cele mai versatile şi mai bune soluţii de protecţie contra insectelor la nivel mondial.

Alege modelul care ti se potriveste

Toate solutiile intr-un singur loc - jaluzele, rulouri, copertine, pergole, plase de insecte.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE