Rulouri Movie

Solutie de umbrire - doua produse intr-unul singur.

Alege rulouri movie pentru reamenajarea spatiului casei tale. Materialul MOVIE este un material original, negru-alb cu efect de blackout. Grație caracteristicilor sale, acestea sunt folosite ca un ecran de proiecție. Unde poate fi folosit acest material? În hoteluri, săli de conferință, servicii publice … și de ce nu, în fața propriului home theater! Iată o idee fantastică pentru înlocuirea conceptului tradițional de rulou! Produsele din categoria rulouri movie sunt ideale pentru birouri mici sau sali de conferinte datorita dublului rol, acela de protejare impotriva razelor solare dar si ca ecran de proiectie pentru videoproiector.

Acest material poate fi folosit atat pentru un rulou actionat manual dar si pentru unul actionat electric . Instaleaza-ti acum rulouri movie pentru a te bucura de filmele sau meciurile preferate! Comanda-le acum!

  • Greutate: 320g/m2 ± 5%
  • Lățime maximă: 2600mm
  • Grosime: 0,27 mm ± 5%
  • Rezistent la foc
  • Pentru uz intern
  • Material pentru proiecție
scr2_118553

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE