Jaluzele si rulouri ignifuge

Solutie de umbrire tratata ignifug!

Fabricadejaluzele.ro vă pune la dispoziție jaluzele si rulouri textile ignifugate. Acestea nu vă reduc opțiunile estetice în amenajarea căminului dumneavoastră și simultan vă oferă un plus de protecție. De la un mic foc nesupraveghat în bucătărie, la o lumânare lăsată pe pervaz, micile accidente sunt la ordinea zilei.

Copiii și animalele de companie pot cauza inconștient aceste mici incendii și nesupravegheate, ele se pot prolifera datorită propagării prin perdele, jaluzele sau alte forme de umbrire netratate corespunzător.

Rulourile textile și jaluzelele verticale ignifugate sunt o alegere corectă și morală în cazul școlilor, birourilor, spitalelor, dar și a instituțiilor generice. În magazine, de la vitrine la cabinele de probă, rulourile textile ignifugate reprezintă o alegere conformă cu normele în vigoare referitoare la protecția și prevenirea incendiilor.

Pentru obeiective speciale va oferim si jaluzele sau rulouri incombustibile

Sistemul prin care jaluzelele verticale și rulourile textile ignifugate câștigă teren este unul simplu: fiind impregnate la nivel industrial cu substanțe cu caracteristica FR (fire-retardant), ele nu întrețin arderea. Substanțele cu care sunt tratate aceste elemente de umbrire nu sunt nocive pentru adulți sau copii și nici nu reduc alegerea estetică. Deși orice material textil mai devreme sau mai târziu în cazul unui incendiu va arde, materialele textile tratate ignifug nu vor cauza o reacție de ardere în lanț: dacă flacăra va ajunge în dreptul lor, în loc să ia foc instant și să întindă flăcările mai departe, ele vor funcționa ca o pavăză.

Ideale pentru spatii de birouri acolo unde standardele cladirilor recomanda aceste jaluzele ignifugate

jaluzele-ignifuge

În plus, jaluzelele ignifuge care sunt folosite pentru separarea spațiilor, pentru uși de acces și chiar pentru ferestre, nu vor împiedica ieșirea de urgență a persoanelor aflate în încăpere. Dintre toate materialele ignifuge, poliesterul este unul dintre materialele cel mai frecvent folosite, iar acest lucru se îmbină perfect cu utilizările industriale ale poliesterului polivalent, care vă permite să dețineți jaluzele ignifuge de calitate într-o alegere coloristică și de design care nu vă va știrbi gustul personal. Alegeti acum una dintre cele mai inovatoare solutii de umbrire.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE