office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Pergole

Pergole - solutia ideala de umbrire in exterior

Schimbati aspectul si functionalitatea spatiul exterior cu ajutorul unei pergole.

Produsele din categoria pergole sunt construcții foarte lejere, dar care în ciuda lejerității aparente, prezintă toate caracteristicile de succes ale noului dumneavoastră loc preferat. Deseori prezente în construcția restaurantelor, parcurilor și centrelor de distracții, pergolele se potrivesc perfect în grădina dumneavoastră sau lângă piscină, mai ales atunci când beneficiați de spațiu suficient în aer liber și doriți să îl utilizați în scopul petrecerii timpului liber alături de cei dragi.

Pergolele funcționează ca un veritabil pop-up al casei dumneavoastră: pot fi instalate temporar, chiar și numai pentru o recepție, sau sa rămâna funcționale pe durata întregii veri. Suprafața pe care o aveți la dispoziție pentru instalarea unei pergole nu este o problemă – structurile pe care se instalează și tratarea materialului textil permit realizarea de pergole și în spațiile foarte generoase. Mai mult, stâlpii de susținere ai pergolelor pot fi din lemn, piatră, beton, sau aluminiu; pot fi patru sau doi – în cazul în care se folosește efectul de anexare și doi dintre stâlpi sunt înlocuiți de o fațadă a casei; nu în ultimul rând pot aduce umbrire puternică sau protecție UV, dar chiar și protecție laterală față de curenții de vânt.

Pergola este dotata cu un sistem specific, care poate fi deschis și închis în câteva minute, protejând locul de toate condițiile meteorologice. Țesătura utilizată este fabricata din PVC-black-out. Motivul pentru care vă veți bucura pe deplin de prezența unei pergole este că nu reprezintă o prezență invazivă în spațiul pe care îl ocupă.

Fiind construcții sigure și polivalente, se pot strânge ușor și au multiple utilizări, în funcție de dimensiunea pe care o au și de gradul de retractabilitate la care optați, în funcție de intensitatea luminii și a căldurii. Nu împiedică trecerea curenților de aer, dar creează un spațiu protejat, unde vă puteți bucura de odihna si relaxare.

În serile toride de vară, unde altundeva să luați masa de seară și cum să nu vă bucurați de spațiul răcoros pe care pergola dumneavoastră îl creează? În oferta noastră se regăsesc multiple opțiuni coloristice de paletar, dar și de tipuri de structuri de pergolă. Contacteaza-ne acum si descopera toate detaliile!

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!