office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Jaluzele plisate

Jaluzele plisate

Solutie de umbrire pentru un design interior elegant.

Sistemul versatil de umbrire oferit de jaluzelele plisate reprezintă împlinirea oricarui arhitect. Este produsul ideal pentru ferestre de dimensiuni mici. Foarte frecvent, la acest tip de jaluzele se recurge în Anglia și Germania. Materialul folosit este plisat, în timp ce gama de culori face ca fiecare spațiu sa devină mai cald.

Jaluzelele plisate se prezintă sub forma unor evantaie textile, dând o notă de personalitate ferestrei și camerei tale. Foarte utile în spații înguste, jaluzelele plisate se montează pe rama geamului sau între baghetele tâmplăriei din PVC, AL sau lemn, asigurând atât intimitatea căminului dvs., cât și protecție împotriva soarelui.

In magazinul nostru le vei gasi într-o gamă variată de culori și modele. Există trei tipuri de  jaluzele plisate : cu material  translucid (50% transparență), material dim-out (75% opacitate) și material black-out (100% opacitate) – tip special, croite cu fir de aluminiu la exterior, reflectând atât lumina, cât și căldura, fiind astfel ideale pentru crearea unui ambient răcoros.

Aceste jaluzele sunt produse moderne ce pot acoperi practic orice tip de ferestre sau uși, aici fiind incluse chiar și geamurile în formă de triunghi, trapez, cerc sau semicerc. Jaluzelele plisate sunt tratate antistatic, aşadar nu necesită curăţire în mod regulat. Ţesăturile noastre sunt cutate la temperaturi foarte ridicate, pentru a crea efectul de evantai și sunt special concepute pentru a crea o barieră termică astfel încât să vă protejeze casa atât de lumina soarelui, cât și de temperaturile ridicate.

Ele oferă un plus de originalitate pentru toate locurile tradiționale, cum ar fi birouri, bucătării și camere de copii. De asemenea au fost realizate multe teste de aplicare chiar și în hoteluri.

Jaluzele plisate actionate cu arc

Este cel mai practic si totodata cel mai folosit sistem de actionare al jaluzelelor plisate. Este folosit atat pentru ferestre si usi fixe cat si pentru cele mobile. Acest sistem este prevazut cu trei profile din aluminiu.

Un profil va fi fixat pe bagheta superioara a geamului, unul pe bagheta inferioara, iar un profil va culisa intre cel superior si cel inferior, inchizand sau deschizand jaluzeaua.

In functie de deshiderea dorita, tesatura jaluzelei va fi fixata pe profilul din mijloc, cel ce culiseaza, si pe unul dintre profilele superioare sau inferioare.

Arcul are rolul de a tensiona snururile jaluzelei plisate, astfel incat jaluzeaua va ramane tot timpul apropiata de fereastra, indiferent de pozitia acesteia.

Jaluzele plisate actionate cu snur

Jaluzelele plisate actionate cu snur, au in componenta doua profile: cel superior si cel inferior. Tesatura va fi fixata pe ambele profile. In functie de necesitati, in parte drapta sau stanga a profilului superior se monteaza grupul de actionare. Acest mecanism are un sistem de autoblocare. Prin actionarea snururilor ce trec prin acest grup, jaluzeaua va fi ridicata sau coborata.

Snururile folosite la sistemul de actionare a jaluzelelor plisate sunt disponibile in mai multe culori. Se poate alege aceeasi culoare cu cea a tesaturii, cu cea a profilelor sau se pot alege culori diferite pentru a se obrine un contrast placut.

Jaluzelele plisate pot fi prevazute si cu ghidaje laterale (pentru sistemul de actionare cu arc). Ghidajele sunt confectionate din aluminiu si sunt folosite de cele mai multe ori in cazul in care jaluzelele plisate sunt utilizate pentru acoperirea geamurilor de mansarda.

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!