Rulouri transparente PVC (cristal) - rulouri folie

Solutia ideala pentru inchiderea teraselor.
Despre usile de garaj sectionale

Pereții transparenți reprezintă soluția ideală pentru închiderea teraselor, balcoanelor sau foișoarelor permițând în același timp atat iluminarea cât și protecția împotriva fenomenelor naturale (vânt, ploaie, ninsoare). Materialul din care sunt confecționate aceste rulouri transparente este o folie realizată din plastic transparent (PVC transparent sau geam flexibil) foarte rezistenta, care nu este afectata de vântul puternic indiferent de intensitate, de razele solare sau stropii de ploaie.

Montajul acestor rulouri transparente se realizează destul de ușor și poate fi executat pe orice tip de suport : lemn, beton, cărămidă, rulouri folie PVC sau plastic.

Produsele din categoria rulouri transparente de pe site-ul nostru sunt o soluție optimă pentru spațiile exterioare care trebuie închise temporar. Pereții transparenți pot fi împărțiți în două categorii:

  • perete transparent fix (prinderea lui se va face cu ajutorul unor bride ovale)
  • perete transparent tip rulou (rulou transparent), în cazul acesta rularea foliei se face pe un ax octogonal și poate fi acționat atât manual, prin intermediul unei manivele sau electric, cu ajutorului unui motor tubular care se montează în interiorul axului.
image-thumbnail-600x600-imgupl-prod_66_628

Alege modelul care ti se potriveste

Toate solutiile intr-un singur loc - jaluzele, rulouri, copertine, pergole, plase de insecte.

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE