office@fabricadejaluzele.ro +40 722 555 557
Rulouri Transparente PVC

Rulouri transparente PVC (cristal) - rulouri folie

Solutia ideala pentru inchiderea teraselor.

Pereții transparenți reprezintă soluția ideală pentru închiderea teraselor, balcoanelor sau foișoarelor permițând în același timp atat iluminarea cât și protecția împotriva fenomenelor naturale (vânt, ploaie, ninsoare). Materialul din care sunt confecționate aceste rulouri transparente este o folie realizată din plastic transparent (PVC transparent sau geam flexibil) foarte rezistenta, care nu este afectata de vântul puternic indiferent de intensitate, de razele solare sau stropii de ploaie.

Montajul acestor rulouri transparente se realizează destul de ușor și poate fi executat pe orice tip de suport : lemn, beton, cărămidă, rulouri folie PVC sau plastic.

Produsele din categoria rulouri transparente de pe site-ul nostru sunt o soluție optimă pentru spațiile exterioare care trebuie închise temporar. Pereții transparenți pot fi împărțiți în două categorii:

  • perete transparent fix (prinderea lui se va face cu ajutorul unor bride ovale)

  • perete transparent tip rulou (rulou transparent), în cazul acesta rularea foliei se face pe un ax octogonal și poate fi acționat atât manual, prin intermediul unei manivele sau electric, cu ajutorului unui motor tubular care se montează în interiorul axului.

Rulourile folie sunt soluţia ideală pentru spaţii exterioare. Acestea contribuie la menţinerea temperaturii şi la prelungirea duratei de viaţă a suprafeţei acoperite. Spaţiul va fi protejat de curiozitatea trecătorilor şi de alţi factori externi. Deţinem una dintre cele mai complete oferte de rulouri de pe piaţă. Suntem distribuitor cu experienţă în materie de rulouri, cu o vastă bază de date de clienţi mulţumiţi.

Rulourile noastre pot fi instalate pe orice tip de suprafaţă, fie ea din lemn, beton, cărămidă sau PVC plastic. Sunt simplu de montat, întrucât prezintă funcţionalitate crescută. Pot asigura umbrire nu numai pentru locuinţe, ci şi pentru spaţii comerciale. Puteţi observa rulouri folie instalate în depozite, fabrici, spaţii de birou şi în zone în care este necesar un nivel de siguranţă şi protecţie contra soarelui, ploii, vântului şi frigului.

Asiguraţi-vă proprietatea instalând rulouri folie în spaţiul de exterior. La Fabrica De Jaluzele, dorim întotdeauna să ajutăm clienţii să reducă din costurile de electricitate prin intermediul soluţiilor de umbrire. Deţinem rulourile folie perfecte pentru nevoile dumneavoastră personalizate. Contactaţi-ne acum si veți putea beneficia in cel mai scurt timp de propunerile noastre experte pentru umbrirea casei dumneavoastră!

Cauti un alt tip de solutie de umbrire?

Alege-o pe cea care ti se potriveste!

click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii
click pentru detalii

Parerile clientilor nostri

Citeste cateva recenzii oferite de cei care au ales solutiile noastre de umbrire.

35488
JALUZELE INSTALATE
9253
CLIENTI MULTUMITI
18
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE

DESCOPERA MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA NOASTRA SAU PLASEAZA O COMANDA!

Despre noi
Plaseaza o comanda
Suna acum!