Casa dumneavoastră are nevoie de protecţie împotriva diferiţilor factori care vă pot afecta sănătatea. O problemă-cheie pe care o întâlnesc mulţi proprietari este reprezentată de insecte. Acestea pot pătrunde cu uşurinţă în interior fără ca dumneavoastră să vă dați seama. Intră silenţios şi se răspândesc cu rapiditate prin toate colţurile casei.

De ce să folosiţi plase tip rulou pentru a menţine insectele la distanţă?

Insectele zburătoare, târâtoare şi gândacii nu sunt numai supărători, ci şi nocivi pentru sănătate. Aceste insecte pot cauza probleme numeroase zi de zi, împiedicându-vă să vă efectuaţi treburile sau activităţile în linişte. Scăpaţi de probleme instalând plasele calitative tip rulou de insecte. Iată câteva beneficii ale plaselor de insecte tip rulou:

  • Sunt simplu de instalat şi foarte eficiente pentru protejarea casei contra diferitelor tipuri de insecte
  • Nu au un preţ mare şi pot fi folosite peste tot în case mai mari, fără a înregistra costuri ridicate
  • Prin instalarea acestora, nu mai sunteţi dependenţi de produse chimice de extincţie care vă pot afecta sănătatea

Odată ce aţi instalat plasele în casa dumneavoastră, spaţiul devine mult mai liniştit şi curat. Acestea sunt simplu de folosit şi de instalat. După instalare, nu mai depindeţi de sprayuri de insecte şi vă puteţi bucura de un mediu fără substanţe chimice în care sunteţi mai sănătoşi şi fără prezenţa insectelor.

plase insecte tip rulou pot fi folosite flexibil, în funcţie de deschiderea şi închiderea ferestrelor. Atunci când sunt închise, acestea se vor retrage în casetă. Atunci când fereastra este deschisă, trebuie trase în jos şi blocate în poziţie. Acestea pot fi echilibrate potrivit dimensiunii ferestrei, aşa că nu trebuie să vă îngrijoraţi în legătură cu acest aspect. Plasele de insecte de calitate ridicată sunt realizate din aluminiu dur şi nu vor rugini, nu se vor degrada sau uza. Protecţia este pe termen lung, aceste plase putând fi folosite pentru orice tip de fereastră sau uşă, acasă, la birou, sau într-un centru comercial.