Servicii oferite de Fabrica de Jaluzele

servicii instalare jaluzeleServicii instalare jaluzele

Condiția de bază pentru a primi exact produsul de care aveți nevoie pentru locuința sau compania dumneavoastră o reprezintă măsurarea exactă și stabilirea modalității de fixare la fereastrele casei dumneavoastră.

Serviciile oferite de fabrica de jaluzele: întreținere, transport, măsurători, montaj, relocare, service post garanție, revizii periodice jaluzele și rulouri.

Totodata serviciile noastre includ atat consultata cat si suport atunci cand vine vorba de achizitia de jaluzele sau rulouri.

Fiecare comanda inregistrata este tratata cu maxima atentie, deoarece ne dorim ca toti coientii nostri sa fie multumiti atata de produsele achizitionate cat si de serviciile pe care le oferim.

Apeleaza cu incredere la servicii instalare jaluzele oferite de compania noastra!

Servicii

[gallery ids="2296,2297,2298"] Atunci când primim o propunere de colaborare, nu ne sfiim să propunem și rezolvări mai netradiționale, dacă ele îndeplinesc criteriile de ergonomie ale spațiului și au binecuvântarea clientului nostru. Așa s-a întâmplat și în acest proiect de birou, în care am optat pentru rulouri cu folie film. Aceasta oferă o protecție maximă împotriva intensității solare, blocând razele UV și în același timp reducând simțitor căldura în schimbul exterior/interior, astfel reducând costurile legate cu consumul energetic. Ele protejează nu numai persoanele aflate la interior, dar și mobila, ecranele, cerneala tipărită de pe documente - practic tot ce se găsește la interior se bucură de această protecție sporită. Efectul de orbire este unul redus, persoanele aflate la interior putând admira fără opreliști exteriorul și fără a trebui să își pună la încercare vederea. Pentru un birou, plusul pe care acest tip de rulouri cu folie film îl aduce este și unul esențial - sporește intimitatea și confidențialitatea, iar sistemul de rulare este unul care lasă spațiul și în bătaia luminii naturale, atunci când aceasta este insuficientă, nepoluantă fotonic și prielnică pentru om. Așadar, am oferit o nouă viață spațiului de birou care ne-a fost încredințat pentru soluții de umbrire interioară și totodată un stil aparte, foarte potrivit pentru business.