Rulourile tip screen  o alegere fresh și cu ambiție – confecționate din pânză foarte rezistentă, ele se dovedesc un prieten al casei dumneavoastră nu numai în condiții meteo adverse, dar și în cazul nedorit al furtunilor de praf sau al incendiilor. Rulouri screen se pot folosi atat la interior cat si la exterior actionand ca o bariera termica ! Rulourile screen sunt ideale pentru spitale sau clinici deoarece materialul este tratat antibacterian ! Efectul lor de blackout este unul aproape desăvârșit – 80-90% din intensitatea soarelui este reținută și nu va influența temperatura pe care v-o doriți în căminul dumneavoastră. Dacă adăugăm și faptul că ele reprezintă un adevărat scut împotriva umezelii – știți deja că ați făcut o alegere bună citind articolul nostru de pe Fabricadejaluzele.ro!

Cine alege rulouri screen se va bucura în primul și primul rând de faptul că el este cel în control – nu vremea cea capricioasă. Fie că vorbim de o casă dintr-un complex de vile, fie că vorbim de o casă izolată, rulourile screen își dovedesc eficiența din prima zi, în fiecare zi!

Rezistența la vânt e de asemenea una din caracteristicle căreia mulți clienți îi acordă o atenție deosebită. Prin finisarea cu bandă inferioară de aluminiu ușor, se permite montarea festă a benzii în cadru, ceea ce înseamnă că rulourile de ecranare nu vor rămâne în bătaia vântului.

Dacă lucrați de la domiciliu, poate că ar fi bine să vă gândiți la aceste rulouri și pentru că vă permit crearea unui spațiu de lucru în care, nestingherit de lumină sau căldură prea intense, vă puteți desfășura activitatea fără probleme. Cum deseori munca se va petrece în fața unui computer, nu va trebui să vă modificați poziția din cinci în cinci minute, și nici să vă forțați să vă uitați concentrat la un ecran în care bate prea multă lumină.

Pentru cei exigenți, rulourile screen pot deveni o unealtă a casei inteligente. Racordate la un senzor meteo – ele pot lucra în sprijinul confortului dumneavoastră. Nu veți găsi o casă neaerisită suficient sau în care temperatura de interior o depășește pe cea de afară. Iar în cazul unei furtuni, nu trebuie să reveniți în grabă acasă – poziția complet desfăcut este coordonată cu starea meteo citită din senzor. Ce să mai spunem despre vacanță? Casa dumneavoastră are cel mai bun babysitter din lume – rulourile de ecranare!