Dacă doriți să obțineți o umbrire eficientă a interioarelor, dar nu vreți să cheltuiți mulți bani pe elementul de umbrire, aveți nevoie de rulouri exterioare aluminiu. Sunt destul de populare în case și birouri datorită aspectului lor atractiv și excelentei capacități de a bloca soarele, element important în menținerea unor interioare răcoroase și confortabile.

Beneficiile utilizării jaluzele aluminiu orizontale

Acum aveți la dispoziție și versiunea motorizată a jaluzelelor, foarte ușor de folosit. Folosiți, pur și simplu, telecomanda pentru a deschide sau închide jaluzele de fiecare dată când doriți. Nu este necesar să mergeți până la fereastră pentru aceasta. Într-o cameră în care există două sau mai multe ferestre cu jaluzele aluminiu orizontale, acest lucru se dovedește a fi avantajos deoarece le puteți închide simultan pe toate cu doar o atingere a butonului de pe telecomandă. Există multe beneficii în a le instala peste jaluzelele aluminiu venețiene obișnuite, ca de exemplu:

 

  • Un singur buton pentru deschiderea și închiderea jaluzelelor și butoane pentru mărirea sau reducerea deschiderii pentru lumina solară
  • Puteți folosi telecomanda pentru a controla o jaluzea sau un grup de jaluzele
  • Programarea telecomenzii este foarte facilă și ușor de utilizat
  • Puteți programa telecomanda să închidă jaluzelele la o anumită oră în fiecare zi
  • Programarea jaluzelelor poate fi integrată în sistemul de automatizare al casei

 

Oferă un control mai precis cu privire la momentul în care doriți mai multă lumină, la cât soare și intimitate doriți în acea cameră. Eficiente pentru instituțiile comerciale, telecomanda poate fi programată pentru a închide jaluzelele la o anumită oră în fiecare zi sau pentru a le deschide la un anumit nivel. Acest lucru face utilizarea lor mult mai ușoară. Jaluzelele electrice sunt un mijloc eficient din punct de vedere economic de a obține o bună umbrire. Sunt disponibile în cele mai fascinante nuanțe, deci puteți găsi cu ușurință un model care se potrivește cu decorul dumneavoastră interior. Puteți afla prețul rulouri exterioare aluminiu cerând o cotație de preț de la un distribuitor respectabil.