Luminatoarele și geamurile de mansardă au o aură idilică și sunt un adaos cool al casei mult visate, dar totul până la alegerea modalității optime de umbrire interioară a acestor tipuri de ferestre. Vă sună cunoscut? Ei bine, schimbați tactica: la Fabricadejaluzele.ro veți găsi o ofertă variată și bine gândită de rolete pentru ferestre de mansardă și pentru luminatoare.

Dacă alegerea culorii pare a fi cel mai mic factor de challenge în alegerea rulourilor, înseamnă că v-ați calificat în etapa următoare a alegerii rulourilor pentru ferestre de mansardă și luminatoare. Dimensiunile n-ar trebui să reprezinte o îngrijorare, întrucât pentru ferestre clasice de lemn și euroferestre, piața de construcții a standardizat dimensiunile, iar producătorii de rulouri s-au aliniat la aceste dimensiuni cu o ofertă de top.

Mai rămân totuși câteva lucruri de stabilit. Anume, dacă doriți ca rulourile să fie cu rulare liberă sau cu casetă – caz în care, alegerea o putem face împreună, după ce verificăm mecanic gradul de înclinare al ferestrelor. Nu vă temeți – cusătoria industrială a rulourilor nu va conduce prea curând la destrămarea lor sau, mai grav, la deformare.

Un alt aspect demn de luat în considerare e încadrarea – gradul de înclinare fiind evident în cazul acestor ferestre, puteți crede că sunteți limitați în gradul de ridicare al rulourilor. Nimic mai greșit! Ele pot fi rulate la orice procentaj de acoperire, creând astfel jocuri de lumină și umbră în încăperea în care se află, ba chiar și creând punți de căldură și răcoare în funcție de nevoie. Cei care au visat la un birou în mansardă nu vor trebui să spună la revedere muncii într-un astfel de spațiu, ba chiar dimpotrivă – reducând lumina implicită care bate într-un monitor, mai rămâne să vă concentrați pe motivație și să găsiți pofta de muncă!

Veniți cu încredere la Fabricadejaluzele.ro să vă arătăm de ce sunt capabile versatilele noastre rulouri pentru ferestre de mansardă și luminatoare, nu veți regreta!