Spații deschise și metode de închidere

O curte interioară deschisă sau un balcon care dă într-o mică grădină este ceva la care visează orice proprietar de casă. Cu toate acestea, visul se transformă destul de repede într-un coșmar când roiurile de insecte invadează locuința. Intimitatea vă poate fi invadată nu numai de insecte dăunătoare, dar și de alte persoane. În aceste cazuri, vă puteți bucura de arhitectură și vă puteți în același timp proteja prin folosirea de materiale rulate. Sunt retractabile și protejează în același timp.

 

Site și plase

Utilizarea unei plase sau site poate fi foarte utilă. Mai întâi de toate furnizează un strat solid de protecție împotriva insectelor dăunătoare. Împiedică invazia insectelor iritante la interior în timp ce vă puteți bucura de peisaj. În al doilea rând, reduc vizibilitatea de la exterior, având astfel în același timp un grad de intimitate fără a permite altora să privească la interior.

Rolete cu material textil și folie ca plase

Materialele rulate pot fi strânse după utilizare, ceea ce înseamnă că nu acoperă permanent o zonă deschisă. Există multe tipuri de materiale rulate. Varianta principală este cea a roletelor textile. Acestea sunt ușoare, radiante și au un aspect minunat. Sunt chiar elegante și se potrivesc tuturor tipurilor arhitecturale.

 

A doua variantă este cea a roletelor cu folie. Este vorba în general de folie din aluminiu. Prezintă aceeași funcționalitate și sunt ceva mai robuste comparativ cu varianta textilă. În același timp pot fi și ceva mai rigide uneori decât varianta textilă.

Dacă priviți cu atenție, veți observa că obloanele din aluminiu tip rulou sunt foarte populare astăzi. Pot fi întrebuințate atât la interior, cât și la exteriorul casei. Au un aspect în tendințe și oferă cea mai bună soluție posibilă pentru toate aceste probleme.

Obloane exterioare pentru uși și ferestre

Avantajul obloanelor exterioare este că nu modifică ambianța camerei. Vi s-ar putea părea ciudat să priviți un oblon din interiorul camerei, dar utilitatea lor este indispensabilă. Așa că obloanele ieftine de exterior pot fi o alternativă bună. Își îndeplinesc scopul și mai degrabă amplifică aspectul casei decât să îl diminueze.

Prețul obloanelor din lemn

Obloanele exterioare pot fi realizate din materiale diverse. Așa cum am menționat anterior, aluminiul este o alegere foarte frecventă. O altă alegere clasică este lemnul. Uneori prețul obloanelor exterioare din lemn pare cam ridicat dar aici au parte de o ofertă bună și sunt suficiente.

 

O vizită la fabrica de obloane

Puteți vizita unele dintre fabricile de obloane tip rulou din vecinătate pentru a obține cele mai bune prețuri. Cu toate acestea, majoritatea firmelor de renume care le comercializează le comandă de la cele mai bune fabrici, așa că deja oferă cele mai bune prețuri. Există multe lucruri noi pe care le puteți afla de la aceste fabrici. Văzând cum sunt executate, veți înțelege cu siguranță de ce sunt atât de trainice și utile.

Aluminiul ca material pentru obloane tip rulou

Acum puteți cumpăra obloane din aluminiu tip rulou și online. Majoritatea firmelor au propriile site-uri oficiale. Puteți pur și simplu să le vizitați și să navigați prin vastele colecții de produse și să comparați prețuri. De asemenea, au oferte incitante și reduceri atractive din când în când. Bucurați-vă de plusul de intimitate la interior și la exterior cu aceste produse captivante.