Există o gamă variată de draperii exterioare şi interioare, orizontale şi verticale, realizate din materiale felurite şi disponibile în culori plăcute care satisfac toate nevoile şi gusturile. Aceste rulouri textile tip ecran pentru ferestre respectă cerinţele persoanelor foarte pretenţioase şi pe cele ale persoanelor mai puţin pretenţioase. Rulouri textile sunt disponibile în imprimeuri simple sau diversificate, fiind foarte simplu de întreţinut şi foarte adaptabile la ambianţa camerei. Sunt foarte versatile, respectând cerinţele celor mai puţin pretenţioşi, dar şi celor foarte pretenţioşi.

Rulouri textile sunt draperii montate pe partea exterioară a ferestrei. Sunt în egală măsură rezistente la acţiunea factorilor externi, dar şi la testului timpului. Sunt constituite din lamele mai late şi mai subţiri, putându-se injecta spumă poliuretanică în lamele pentru o izolare termică sporită. Pot fi acoperite cu folie metalică pentru protecţia contra infractorilor. Prezintă control manual, pe telecomandă sau prin şnur ori panglică. Rolete textile sunt echipate cu sisteme de blocare care elimină toate posibilităţile de activare.

Care sunt diferitele categorii de rulouri textile

Rulouri textile textile pot fi împărţite în mai multe categorii în conformitate cu funcţia pe care o îndeplinesc. De exemplu, există rolete textile care protejează contra luminii solare. Există rolete textile care pot bloca lumina solară folosind materiale de umbrire din cauciuc. Avantajul roletelor textile este acela că pot bloca lumina solară folosind materiale de umbrire din cauciuc. Acestea sunt avantajoase în sensul că ocupă puţin spaţiu în partea superioară a ferestrei. Prezintă, de asemenea, sisteme de blocare la diferite niveluri.

textile

Contrar jaluzele cu lamele, roletele tip ecran sau rulouri textile utilizează materiale imprimate conform preferinţelor individuale sau cu alte cuvinte, folosesc materiale unice. Fiecare persoană îşi cunoaşte preferinţele, fiind cel mai bun judecător atunci când selectează jaluzele cele mai potrivite pentru casă. Prin urmare, selectaţi cele mai bune rulouri textile tip ecran pentru ferestre, în funcţie de gusturi şi preferinţe.