Plasele de țânțari rulou

Dacă nevoia dumneavoastră de a recurge la plase de insecte este una sezonieră, iar gândul că va trebui peste iarnă să găsiți un loc de depozitare pentru plasele de țânțari cu cadru, atunci soluțaia optimă va fi reprezentată de plasele de țânțari rulou. Ele sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de euroferestre, cu lățimi începând de la 60cm și permit rularea în casetă sau fără casetă a plaselor în momentul în care nu mai este nevoie să se recurgă la acestea.

Faptul că plasele acestea se pot rula mai rezolvă o problemă logistică a locuinței dumneavoastră: plasele de țânțari, odată rulate, nu sunt expuse la praf și la intemperii, ceea ce le sporește durata de viață considerabil. Netrebuind depozitate, se dovedesc la fel de utile și în cazul caselor, dar și apartamentelor de bloc, devenind ‘una’ cu ferestrele la care sunt aplicate.

Pentru a permite mecanismul de rulare, dar și pentru a reduce pierderile de calitate în exploatare de-a lungul timpului, aceste rulouri de plasă de țânțari sunt festonate industrial, reducând efectul de frecare și destrămarea. Festonarea are și un al doilea efect, deloc de neglijat: nu va trebui să renunțați la protecția totală oferită de plasele de țânțari fixe sau cu cadru – mularea se face perfect, nelăsând căi de acces inamicului!

Puteți alege între trei variante de rulare: verticală (în casetă), orizontală, sau cu lănțișor. Vedeți în acțiune vedetele colecțiilor noastre de plase de țânțari în showroomul nostru bine-cunoscut Fabricadejaluzele.ro!

Call Now ButtonSuna acum!