Ce-i drept, spun unii clienți, plasele de țânțari au avantajele lor dovedite de-a lungul timpului .Faptul că trebuie să recurgem la ele reduce posibilitățile estetice ale unei locuințe. Nimic mai adevărat! Clienții care se îndreaptă din ce în ce mai frecvent către un design minimalist au deseori acest semn de întrebare referitor la plasele de insecte . Lipsa spațiului de depozitare suplimentar pentru plasele de insecte pe cadru cu balamale . Aspectul nu tocmai liber pe care îl oferă cele fixe au dus la crearea plaselor plisate ,

Dacă acum citiți acest articol, înseamnă că v-am captivat atenția cu următorul produs din colecțiile noastre de calitate .Plasele de țânțari plisate sau plasele tip plisse . Acestea au marele avantaj de a nu reduce libertatea unei locuințe. fără să facă, în același timp, rabat de la calitatea protecției oferite de plasele de țânțari clasice.

Sistemul de funcționare a unei plase de insecte plisate este unul fiabil: pe același principiu ca și jaluzelele verticale, se pot plia și dispărea cu desăvârșire în cantul ferestrei atunci când nu este nevoie de ele. Gata cu efortul demontării și montării, gata cu efectul de burtă cauzat de trecerea timpului – mecanismul de glisare împiedică rularea incorectă și odată desfășurate, vă oferă aceeași calitate a protecției cu care erați obișnuit.

Plase de insecte plisate sunt ideale in spatiile inguste tip logie sau balcon . Acolo unde plase de insecte tip rama cu balamale nu se pot deschide avem solutia .Aveti rulouri exterioare din aluminiu singurul tip de plase care poate fi aplicat peste aceste rulouri este plasa plisata ! Plasa de tip plisse se aplica pe ghidajul rulourilor de aluminiu oferind protectie impotriva insectelor daunatoare !
Plasele plisate se pot vopsi in orice nuante de culori pentru a fi in armonie cu tamplaria casei dumneavoastra !