Plasele de țânțari pliabile – cât de ingenioase pot fi!

Ce-i drept, spun unii clienți, plasele de țânțari au avantajele lor dovedite de-a lungul timpului, dar faptul că trebuie să recurgem la ele reduce posibilitățile estetice ale unei locuințe. Nimic mai adevărat! Clienții care se îndreaptă din ce în ce mai frecvent către un design minimalist au deseori acest semn de întrebare referitor la plasele de țânțari. Lipsa spațiului de depozitare suplimentar pentru plasele de țânțari pe cadru, aspectul nu tocmai liber pe care îl oferă cele fixe, dar și nevoia constantă de a ne asigura că sunt închise ermetic reduc din mobilitate și din minimalismul unei locuințe moderne.

Dacă acum citiți acest articol, înseamnă că v-am captivat atenția cu următorul produs din colecțiile noastre de calitate – plasele de țânțari pliabile. Acestea au marele avantaj de a nu reduce libertatea unei locuințe, fără să facă, în același timp, rabat de la calitatea protecției oferite de plasele de țânțari clasice.

Sistemul lor de funcționare e unul fiabil: pe același principiu ca și jaluzelele verticale, se pot plia și dispărea cu desăvârșire în cantul ferestrei atunci când nu este nevoie de ele. Gata cu efortul demontării și montării, gata cu efectul de burtă cauzat de trecerea timpului – mecanismul de glisare împiedică rularea incorectă și odată desfășurate, vă oferă aceeași calitate a protecției cu care erați obișnuit.

Call Now ButtonSuna acum!