Plase tip rulou pentru umbrirea camerei sunt un mijloc elegant, economic şi realist de a decora o casă. Jaluzele textile de interior sunt realizate din diferite materiale, precum metal, cherestea sau vinil. Acestea sunt disponibile, de asemenea, în diferite ţesături, culori şi stiluri, precum jaluzele textile cu casetă, rolete pentru umbrire, materiale pentru protecţie solară şi ţesături textile luminoase.

Aceste produse sunt eficiente în asigurarea de intimitate prin umbrirea ferestrei. Plase tip rulou pot bloca lumina solară integral în funcţie de cerinţele ocupanţilor casei. Umbrirea camerei este un mijloc simplu de a evita razele UV periculoase. Aceste umbre pot fi utilizate atât pentru dormitoare cât şi pentru home-cinema. Sunt potrivite pentru arcade, umbrire pe verticală şi pentru protecţie solară. Există jaluzele tip rulou pentru umbrire care sunt denumite şi jaluzele pentru umbrire lejeră. Acestea blochează lumina solară şi sunt eficiente în proporţie de aproximativ 99% în acest sens. Există o gamă variată de jaluzele disponibile în magazinele cu articol pentru casă. Sunt disponibile în culori unice, modele de ţesături variate care aduc un plus estetic. Pentru a respecta cerinţele clienţilor, există numeroase variante de modele de jaluzele din care se poate alege. Iată câteva variante de jaluzele tip rulou:

  • Jaluzele intercalate din lemn sunt denumite popular jaluzele din bambus şi aduc un aspect natural deosebit casei prin textura exotică. Aceste îmbinări sau jaluzele împletite sunt perfecte pentru orice fel de decor întrucât se pot adapta. Se pot fabrica şi din alte materiale precum iută, stuf, bambus, iarbă și scânduri de lemn. Țesăturile unice sunt realizate manual și sunt disponibile atât în falduri înlănţuite cât şi cu faţete. Când acestea sunt împodobite fie cu legături de margine fie cu garnituri de confidențialitate, acestea dau un aspect elegant.
  • Jaluzele celulare tip rulou sunt denumite, de asemenea, jaluzele de tip fagure şi sunt proiectate pentru a spori izolarea camerei şi a contribui la eficienţa energetică a interioarelor. Acestea sunt disponibile în design unic, dublu şi triplu. Fabrica De Jaluzele celulare pentru umbrire sunt potrivite pentru camere ce nu presupun blocarea totală a luminii solare.