Tocmai ați cumpărat o casă nouă și este cu adevărat minunată. Singura problemă este că insectele zburătoare intră în casă seara, fiind un adevărat deranj și împiedicându-vă să vă petreceți timpul liniștit. Este foarte greu să le tot vânați. Deseori, vin în roiuri și provoacă deranj. Ce puteți face în această situație? Instalați plase de insecte la fiecare fereastră și ușă a casei.

De ce ar trebui să montați plase de insecte?

Plasele de insecte sunt foarte eficiente în a ține toate tipurile de insecte la distanță de interioare. Sunt utile, în mod special, în ținerea la distanță a micilor insecte care se pot târî peste tot foarte rapid. Pânza lor fină de sită le împiedică să intre în casă. Materialul pânzei este de așa natură încât nici vântul, nici ploaia nu îl deteriorează. Deci va putea oferi o bună protecție față de insecte pentru interioare.

Când veți instala plase, se va reduce nevoia de sprayuri chimice pentru insecte. De fapt, aproape nu le veți mai folosi, ceea ce este cu adevărat important pentru că nu vreți să vă riscați sănătatea folosind mereu aceste sprayuri. Mai mult, efectul sprayurilor este de scurtă durată. Odată ce efectul lor a trecut, insectele se târăsc imediat înapoi. Trebuie să folosiți sprayul iar și iar, ceea ce vă expune la multe chimicale și este și costisitor. Plasele de insecte se instalează o dată și sunt rezistente și durabile. De exemplu, odată instalate plase de țânțari, nu trebuie să le înlocuiți după câteva luni. Pânza este dintr-un material de bună calitate ce poate rezista atacului violent al insectelor, precum și elementelor meteorologice precum vântul și ploaia. Prin urmare, nu se vor uza după câteva luni. Este cel mai bun mod de a menține interioarele fără insecte.

Bucurați-vă de interioare minunate, curate și liniștite instalând plase de insecte. Pot fi montat foarte rapid. Costul instalării este, de asemenea, redus, permițindu-vă să folosiți un mijloc eficient economic de a ține insectele la distanță, fără a cheltui mult.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial: http://fabricadejaluzele.ro/