Orientul îndepărtat la dumneavoastră acasă. Cum? Cu panouri japoneze!

Panourile japoneze sunt cunoscute în Europa de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când interesul față de Orientul îndepărtat se manifesta prin cele mai curioase artefacte și modalități de trai ‘importate’ de cei viteji, care se aventurau cât mai departe de bătrânul continent. Ele nu fac excepție – la început, importul panourilor japoneze s-a conformat tradiției originale – panouri enorme de hârtie de orez pictată manual cu motive orientale.

Nu în fiecare casă panourile japoneze cu iz oriental se vor potrivi. În schimb, sistemul pe care acestea îl propun, este unul care se potrivește fără doar și poate în cele mai multe tipuri de locuințe. Ele sunt o ingenioasă modalitate de a elibera spațiul de constrângerile pe care designul modern, amplasarea locuinței, ba chiar și tendința din ce în ce mai acută de a avea bucătării deschise sau birouri open-space, le prezintă.

Modul de lucru al panourilor japoneze este unul de glisare, similar jaluzelelor verticale care vă sunt bine cunoscute. Cu toate acestea, inovația pe care o pot aduce aceste panouri unei locuințe nu este deloc de neglijat. Ele pot fi încorporate și pentru spațiile mici de ferestre, dar și pentru cele mari; pot fi folosite pentru partiționarea spațiilor și chiar și pentru a înlocui clasicele uși dintr-un spațiu modernizat.

Panourile mari, vii colorate, care lasă loc fanteziei dumneavoastră să le combinați în cele mai personale creații lasă aerul să circule, pot regla intensitatea luminii și nu în ultimul rând nu își reduc scopul primar: soarele și căldura sunt ținute departe atunci când e nevoie, sau dimpotrivă, lăsate libere să vă însenineze casa și viața.

Arta organizării spațiului ocupă un rol central în cultura orientală. Cu cât ne devine mai cunoscut principiul și beneficiul de căpătâi al filozofiei organizării spațiului pe care o cunoaștem sub numele de Feng Shui, cu atât mai mult îi putem fi recunoscători. Curenții de aer, cei care, odată blocați țin în loc magnetismul și proliferează boli, acum pot circula liberi. Mirosurile unei bucătării bogate nu vor invada spațiul în care vă odihniți. Este la latitudinea dumneavoastră cum alegeți să amplasați panourile japoneze, iar designul și alegerea coloristică devin o joacă de copii!

Veniți cu încredere și fără temerea profundă că lăsați ceva din personalitatea dumneavoastră nesatisfăcut să discutați cu experții noștri despre cum panourile japoneze pot da o nouă viață casei dumneavoastră. Vă așteptăm!

Call Now ButtonSuna acum!