Garajul este un adaos de calitate la viața fiecărui proprietar de casă și unul din lucrurile pe care le are în vedere noul proprietar când inspectează viitoarea sa locuință. O necesitate modernă, garajul vine cu setul său de riscuri – mașina trebuie să fie protejată și de aceea, oferta de uși de garaj este una care trebuie să vă atragă atenția din primele momente de planificare a căminului dumneavoastră.

Dar și în cazul în care nu aveți încă un garaj, ușile de garaj se pot dovedi megautile. Ele sunt structuri care impun prin construcție și robustețe – ceea ce le face să câștige teren pe piața de amenajări exterioare. Mai mult, utilizarea lor nu se restrânge automat la garaje, deși denumirea lor poate să ne conducă cu gândul la acest lucru. Dimpotrivă, ele se pot dovedi utile și în jurul casei – exceptând utilizările industriale și comerciale (pentru depozite, rampe de încărcare și descărcare, în malluri sau pentru vitrinele stradale).

Cei care își doresc un atelier – fie mecanic, fie artistic, fie pur și simplu un spațiu util de depozitare, vor găsi numai cuvinte de laudă pentru ușile de garaj din oferta noastră. Ele delimitează spațiul, reduc riscul de intruziune și de asemenea protejează interiorul spațiului de depozitare în mod optim, aproape etanș. Ba chiar și pentru transformarea garajului într-un spațiu de locuit semideschis, ușile de garaj se pot dovedi foarte utile!

În alegerea unei uși de garaj, atât pentru garaje cât și pentru spații de depozitare sau ateliere, este bine să luați în calcul următorii factori:

  • cât de frecvente sunt panele de curent în zona dvs. rezidențială – pentru a alege tipul de acționare, cel electric fiind, desigur, cel mai comod;
  • care e nevoia de intimitate – grilajul ușii de garaj putând fi unul dens sau relaxat, în funcție de nevoia dvs. putând funcționa simultan și ca o pavăză de intimitate
  • cât de frecvent folosiți spațiul
  • care e poziționarea față de clădirea principală
  • și nu în ultimul rând, care e calea de acces

Pentru siguranța și intimitatea spațiilor din proprietatea dumneavoastră, specialiștii noștri vă rămân la dispoziție cu sfaturi felurite, așadar nu ezitați să ne contactați!