Jaluzele integrate in sticla

Solutie de umbrire fiabila si de mare calitate.

Produsele din categoria jaluzele integrate în sticla nu doar arată spectaculos, dar și reprezintă un produs de înaltă calitate, care dovedește o mare fiabilitate în timp. Deoarece jaluzeaua este integrată în interiorul geamului termoizolant, nu se murdărește și nu se deteriorează cu trecerea timpului.

Odată sigilată în interiorul geamului termopan, jaluzeaua rămâne la stadiul inițial de funcționare pentru o lungă perioadă de timp, deoarece aceasta nu poate fi afectată de factorii externi de mediu. Ea nu se va deteriora practic niciodată, astfel încât funcționalitatea produsului este garantată în timp. Există diferite tipuri de manevrare pentru jaluzele integrate in sticla: cu cordon, cu buton, sau electric, cu ajutorul unei telecomenzi.

Jaluzelele integrate pot fi produse la dimensiuni generoase, astfel încât să poată fi instalate cu succes pe fațadele mari din sticlă.

realizace3_13894

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE