Jaluzele franjuri

Solutie de umbrire potrivita pentru orice interior.

Produsele din categoria jaluzele franjuri sunt disponibile într-o gamă largă de culori, potrivindu-se la orice interior. Sunt perfecte pentru uși de balcon sau trecere, în living și zone mari, în care există un nivel ridicat de mișcare.

Modelele de jaluzele din franjuri verticale oferă intimitate, fără a compromite lumina și priveliștea de afară. Sistemul pe care se montează aceste benzi din franjuri este același ca și în cazul jaluzelelor verticale, combinandu-se în acest fel practicul cu eleganța.

Cu lamele ușor de curățat și diverse culori, jaluzelele verticale din franjuri reprezintă o alegere perfectă. Pentru un efect special, se pot combina pe aceeași șină două sau mai multe culori!

Franjuri 1

Produsele destinate umbririi interioare precum jaluzele din franjuri ofera casei sau biroului un aspect unic. Acestea sunt perfecte pentru persoanele pretentioase, care isi doresc un design original in orice incapere.

Prin urmare, daca ai ramas fara idei in materie de amenajari interioare si vrei sa oferi incaperilor tale un aspect elegant si original, alege cu incredere jaluzele din franjuri.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi iar noi iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie, de la masurare pana la montare.

Echipa noastra este specializata atunci cand vine vorba de umbrire interioare, prin urmare suntem calificati sa-ti oferim consultanta de care ai nevoie.

Alege cu incredere jaluzele din franjuri!

Mi-am facut curaj si am cumparat de la Fabrica de Jaluzele cateva rulouri textile.Acestea sunt de calitate premium. Plus ca ofera si o umbrire a incaperilor foarte buna. Pot spune ca este aproape intuneric.

Elena Francisc
client

Am comandat jaluzele fiind destul de sceptic. Dar ulterior m-am convins de calitatea acestora. Nu numai ca sunt rezistente dar sunt si foarte frumoase. Le recomand tuturor persoanelor care-si doresc o solutie optima de umbrire.

Alex Vancea client
client

In urma unei recomandari am ales sa lucram cu echipa din spatele firmei S&D Design si putem spune ca suntem foarte multumiti. Datorita lor magazinele noastre sunt acum mult mai primitoare. Modul lor de lucru este cat se poate de profesional.

Kaufland Romania
Hypermarket
49051
JALUZELE INSTALATE
14230
CLIENTI MULTUMITI
20
ANI DE EXPERIENTA
21
SOLUTII DE UMBRIRE