Dacă sunteți o persoană meteosensibilă și vă deranjează schimbările bruște de temperatură, găsiți leacul optim folosind jaluzele de fațadă de calitate de la Fabricadejaluzele.ro. Nu numai că vă izolează termic, dar și din punctul de vedere al intimității casei dumneavoastră, aveți numai de câștigat.

Principiul de funcționare ireproșabil al jaluzelelor de fațadă este unul bine pus la punct. Între structura de lamele a jaluzelelor și fațada pe care o protejează se creează un pod termic, ceea ce înseamnă că deja canicula a fost învinsă. Doar ca un exemplu, la o temperatură de 40° în exterior, la interior puteți să vă păstrați confortul fără aportul aparatului de aer condiționat, nu întotdeauna sănătos, dar întotdeauna foarte costisitor!

Modalitatea optimă de realizare a jaluzelelor de fațadă este cea pe sistem autopurtător, care înseamnă că structura lor este de sine stătătoare, menținând greutatea integrală a structurii, fără ca efortul de tracțiune să fie plasat pe zid, acoperiș sau pe fundația casei. Astfel se reduc riscurile de erodare și de efort mecanic, ceea ce în loc să scadă, va crește valoarea casei dumneavoastră.

Suporții de oțel sunt la înâlțimea sarcinii, putând menține tonajul mare al mecanicii acestui tip de jaluzele. Cum nu fiecare are în casă și un Hercule, ridicarea sau coborârea jaluzelelor de fațadă e o joacă de copii: ajunge acționarea electrică, prin care ridicarea se face total și nu per fiecare element în parte.

Dacă vă temeți de reducerea opțiunilor estetice pe care aceste jaluzele le pot aduce casei dumneavoastră, a sosit timpul să vă liniștiți – ele sunt disponibile și în varianta în care glisarea capetelor lamelelor se face pe șine laterale. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să ciuntiți aspectul exterior al casei dumneavoastră cu o casetă voluminoasă, care deformează silueta casei.