Ați găsit plasele de țânțari mult dorite pentru ferestre și încă vă tulbură somnul? A sosit atunci momentul să vă gândiți la un contraatac: plasele de țânțari pentru ușă sunt o alegere optimă atunci când căile de acces ale țânțarilor nu au fost încă baricadate.

Alegând plase de țânțari pentru uși nu faceți rabat la calitate și nu distrugeți designul exterior al locuinței dumneavoastră. Ușile dinspre grădină, cele de acces principal, cele de pe verandă sau de pe balcon pot fi echipate cu astfel de plase fără un efort financiar de anvergură din partea dumneavoastră! Nu numai că aveți în sfârșit ocazia să vă bucurați de tihna binemeritată, dar și reduceți efectul nociv al sprayurilor anti-insecte. Sunt costisitoare, efectul lor este pe perioadă scurtă, ba chiar mai și pun în pericol sănătatea dumneavoastră și a copiilor dumneavoastră!

Mai mult, în sfârșit puteți aerisi casa fără teama constantă că insectele vă vor invada locuința și distruge odihna. Ele sunt neplăcute, creează senzația de disconfort și tulbură momentele plăcute pe care vi le propuneți alături de cei dragi.

Opțiunile de realizare și exploatare ale acestor plase de țânțari sunt așa multe, că veți găsi cu siguranță cele potrivite și pentru căminul dumneavoastră.

Aveți uși duble? Avem soluția – dintr-o bucată sau două bucăți simetrice, plasele de țânțari pentru uși sunt în ofertă. Doriți să le folosiți sezonier? Nicio problemă, și pentru această situație avem soluția – cele cu cadru mobil se vor dovedi un aliat de nădejde al casei dumneavoastră! Vă temeți că investiți în ceva fragil și care nu va trece testul timpului? Aici, oferta noastră variată vă va răspunde celor mai mari exigențe cu un singur standard: cel mai înalt! Nu în ultimul rând, dacă vă temeți că în mod constant va trebui să le curățați și întrețineți, ei bine, aflați că un simplu pămătuf de praf sau un aspirator portabil se dovedesc eficiente în curățarea lor, care durează numai câteva minute.

O atenție deosebită plaselor de țânțari pentru uși trebuie acordată în cazul locuințelor aflate în zonele de lac. Oricât de idilică e priveliștea propusă de un asfințit pe marginea lacului, nu e de neglijat efectul supărător, și chiar dăunător al țânțarilor și a celorlalte insecte lacustre. Așadar, prețuiți-vă confortul și sănătatea cumpărându-vă aceste plase de țânțari pentru uși. Noi, la Fabricadejaluzele.ro suntem la dispoziția dumneavoastră!