Existența ta paşnică nu are nevoie de intruziuni persistente din partea insectelor şi dăunătorilor care fac viața dificilă pentru copii şi adulți deopotrivă. Știați oare că există o soluție simplă disponibilă la Fabrica de Jaluzele pentru a vă proteja împotriva prezenței lor? De înaltă calitate, plasele de insecte pliate  reprezintă o soluție simplă pentru astfel de probleme persistente, pentru fiecare spaţiu domestic şi comercial. Aceste plase au succes împotriva țânțarilor, muştelor , gandacilor  şi fluturilor. Uşor de întreținut şi extrem de fiabile, acestea se vor transforma rapid în bunuri preţioase pentru casa dumneavoastră.

Feriţi-vă De Musafirii Nedoriţi Cu Ajutorul Plase de insecte De La Fabrica De Jaluzele

Cu plase de insecte de la Fabrica de Jaluzele, vă veţi bucura de avantajul fantastic, funcțional al plaselor, fără a compromite decorarea sau aspectul interioarelor dumneavoastră. În afară de protejarea familiei dumneavoastră de dăunători, aceste plase permit, de asemenea, o bună ventilație şi lumină naturală în menținerea interioarelor luminoase şi primitoare. Instalați-le pe ferestre sau uşi pentru a ţine toate organismele cauzatoare de boli la exterior, acolo unde ar trebui să fie!

 

Ştii de ce utilizatorii preferă plase de țânțari de la această marcă? Acestea sunt decorative, unice, şi practice. Fabricate din materiale rezistente, acestea prezintă protecţie împotriva incendiilor, abraziunii, ruperii sau condiţiilor naturale extreme, cum ar fi furtunile şi vânturile. Aşadar, cum puteţi să le mențineţi în formă maximă pentru o lungă perioadă de timp? Nu vă faceți griji, pur şi simplu folosiţi jet de apă sau aspiratorul pentru a menţine plase de insecte curate şi frumoase.

Zumzetul de insecte persistent poate dezechilibra până şi pe cei mai echilibraţi după un timp. Cum vă simțiți alături de invitaţi atunci când țânțarii şi muştele zboară şi vă deranjează convorbirile? Ce fel de impresie veţi lăsa? De ce să vă supuneţi la astfel de situaţii jenante, când Fabrica de Jaluzele oferă soluţii imediate plase insecte plisse

Deci vă interesează cunoaşterea diferitele opțiuni disponibile pentru tine? Citiți mai departe.

Plase de insecte 24×24 cu profile OE

Plase țânțari fiabile disponibile în dimensiunea 24 x 24mm țin viespile, ţânţarii şi muştele departe de casa dumneavoastră pentru totdeauna. Ideale pentru utilizarea în spații rezidențiale, acestea sunt realizate din profile extrudate din aluminiu, perfecte pentru ferestre cu două segmente realizate cu lemn sau PVC. Înălțimea şi lățimea sunt de 180cm, cu 2,25m suprafață maximă.

Plase de insecte ISSO cu profile OV

Plase de ţânţari ISSO cu profile OV sunt ideale pentru ferestre de dimensiuni 24×10 mm. Montajul cu clipsuri rotative permite o instalare simplă şi ideală pentru ferestre din PVC.

Plase de insecte 17×25

Acestea sunt produse extrem de stabile, care oferă protecție corespunzătoare împotriva omizilor şi tuturor celorlalţi dăunători. Fabricate din plasă extrem de fină, ele oferă, de asemenea, protecție împotriva grindinei, înghețului şi vântului. Fabricate din matriţe de aluminiu 17 x 25, le puteți potrivi cu balamale de blocare pentru protecție suplimentară împotriva intruziunilor.

Nu împărtăşiți spațiul de locuit cu insecte şi ţânţari paraziţi, întrucât Fabrica de jaluzele on-line vă asigură toate opțiunile mult dorite de plase insecte plisse !