Vă felicităm! Ați spus un nu hotărât perdelelor, astfel luându-vă la revedere la o lume a caselor de mătuși și bunici în care numai dragostea vă făcea să vă simțiți bine, dar nu și decorul. Acum, în fața alegerii unor jaluzele perfecte pentru casa mult visată, v-ați închipuit toate culorile curcubeului, ați calculat bugetul și ați venit la Fabricadejaluzele.ro. Bine ați venit!

Ce culoare se potrivește pentru ce tip de încăpere?

Nu toate ferestrele tuturor camerelor trebuie să aibă jaluzele de aceeași culoare, oricât de mult v-ar plăcea culoarea pe care ați găsit-o. Culorile clasice sunt întotdeauna o alegere fără greș, la fel și jaluzelele de culori complementare cu suprafața vizibilă dimprejurul lor când sunt desfășurate, fie că este vorba de vopseaua aleasă pentru perete, fie că este vorba de culoarea dominantă a mobilierului. Nu uitați că deseori la renovarea casei vă puteți îndrăgosti de o nuanță nouă de vopsea, deci alegeți culori care se asortează cu mai mult decât o singură culoare.

Funcțional sau leisure?

Culorile deschise și pale trebuie evitate atunci când este vorba de bucătării și băi, mai ales atunci când ferestrele sunt poziționate în aria directă de acțiune a apei, focului, fumului, aburului sau mirosurilor de mâncare gătită. În același timp, nu alegeți culori foarte închise, pentru că aceste spații, atât bucătăriile, cât și băile, au deseori un spațiu de fereastră redus și printr-o ecranare prea puternică puteți reduce simțitor luminozitatea. Calea de mijloc sunt culorile calde sau reci care au o tonalitate medie. Din opiniile clienților noștri, dar și ale specialiștilor din domeniu, am ajuns la concluzia că bleumarin, fuchsia, verde și oranj sunt culorile cele mai versatile, atunci când sunt plasate în tonalități medii. Atenție totuși, verdele și oranjul au o paletă mai redusă de asortare!

Când vorbim despre culori, inima e cea care dictează!

Poate părea un sfat desuet, dar oricât de mulți oaspeți ați avea și oricâte petreceri ați găzdui, dumneavoastră și cei dragi dumneavoastră sunteți cei care veți petrece cel mai mult timp cu aceste jaluzele. De aceea, nu vă sfiiți să vă întrebați partenerul de viață, sau chiar și copiii, ce culori ar prefera pentru jaluzele. Brainstormingul în familie este cel care poate deschide supapele creativității întregii familii.

Încă nu v-ați hotărât? Haideți, vă așteptăm cu drag la Fabricadejaluzele.ro!