Una din întrebările pe care clienții noștri ni le adresează cel mai frecvent este referitoare la momentul în care ar trebui să planifice cumpărarea elementelor de umbrire ale casei. Întrebarea e cu atât mai potrivită, cu cât, deja în showroom, alegerea se poate dovedi una mai dificilă – toate produsele sunt perfecte, toate s-ar potrivi decorului, iar alegerile multiple pe care le aveți în fața dumneavoastră pot da, fiecare în parte, o cu totul și cu totul alură casei de vis.

Cum nu putem avea toate casele pe care ni le-am putea dori, cel mai bine este să vă lăsați pe mâna noastră. Sfatul nostru expert, dovedit cu succes în nenumărate împrejurări în alegerile de design interior, se poate dovedi cheia succesului domestic pentru dumneavoastră!

Mai jos găsiți doar câteva sfaturi în privința alegerii momentului în care ar fi bine să porniți la vânătoare de jaluzele. Pentru mai multe sfaturi, ne găsiți în showroomul Fabricadejaluzele.ro, unde vă rămânem, ca de obicei, la dispoziție!

Cel mai bine? După ce ați ales culoarea pereților!

După ce ați hotărât deja în ce culoare vor fi înveștmântați pereții locuinței dumneavoastră, e o idee bună să treceți la nivelul următor – alegerea jaluzelelor care să se potrivească nu numai funcțional, dar și coloristic cu alegerea făcută. Vopselele de interior de calitate sunt costisitoare și comandarea lor e deja o investiție. Dacă aveți deja mostrele de culori alese, puneți-le în geantă și veniți cu ele la noi – și pentru dumneavoastră și pentru noi alegerea va fi mai ușoară!

Înainte sau după zugrăvire – asta-i întrebarea?

Deși montarea jaluzelelor nu este o bătaie de cap, iar după măsurători bine făcute, montarea lor este o chestiune de zeci de minute, nu este indicat să le montați după ce deja ați zugrăvit. E unul din lucrurile în care mulți clienți se găsesc în fața faptului împlinit: zugrăvitul s-a terminat, așadar, hai să montăm jaluzelele! Nu e exclusă o astfel de intervenție, dar având în vedere că jaluzelele în poziție rulată nu ocupă spațiu, nu sunt expuse la eventuala pătare cu vopsea și nu presupun un risc deja montate, de ce să nu le montați și apoi să zugrăviți?

Nu am ales încă mobila…

Ei bine, aici veți fi de acord cu noi. Mobila e prima care trebuie aleasă – motivul fiind unul simplu. Mobila, indiferent de producător, este întotdeauna disponibilă într-o ofertă coloristică mai redusă decât a jaluzelelor. Jaluzelele noastre sunt frumoase în orice culoare le-ați alege, dar după, căutarea mobilei potrivite se poate transforma într-un adevărat safari!

În afară de aceasta, mobila presupune aranjament, deschiderea ușilor de dulap sau de comodă, amplasarea patului, sau chiar și a comodei pentru TV – toate acestea presupunând unghiuri de acces. Dacă le cunoașteți deja, nu veți alege modalități de umbrire interioară care să interfereze cu ele și care pot într-o clipă de neatenție să producă pierderi materiale pe care nu vi le doriți.

Din ce-am mai văzut și eu, cred că asta mi s-ar potrivi

Cu toții avem cunoscuți și prieteni și familie și desigur, invitați în căminul acestora, am rămas, cel puțin o dată, impresionați de decorul interior pe care îl dețin. Din experiența noastră, totuși, fiecare decor este unic. Chiar dacă în amplasamentul văzut într-un decor finisat se potrivește un anumit tip de umbrire, nu înseamnă că se va potrivi și în căminul dumneavoastră. Cel mai bun judecător sunteți dumneavoastră. Nu ați ajuns la o concluzie? Nu-i nimic! Contactați-ne și vom discuta deschis despre opțiunile pe care le aveți pe baza ofertei noastre variate. Nu veți regreta!