Nu este suficient să aveţi un design interior fabulos, ci să îl protejați împotriva razelor solare cu ajutorul opțiunilor potrivite de umbrire la exterior. Una dintre cele mai atractive metode de umbrire este aceea de a instala jaluzele. Jaluzelele de exterior orizontale împiedică într-un mod eficient pătrunderea razelor solare, menţinând o senzaţie de răcoare şi confort la interior. Sunt disponibile într-o gamă vastă de design-uri şi stiluri, prin urmare permiţându-vă găsirea modelului potrivit nevoilor dumneavoastră.  

Beneficiile jaluzelelor orizontale de exterior

Acestea vă protejează mobilierul împotriva decolorării prin prevenirea expunerii constate la razele soarelui. Puteţi controla cantitatea de lumină foarte exact, ceea ce vă permite să selectaţi precis cantitatea de lumină dorită în încăpere, precum şi intimitatea. Jaluzelele pot fi folosite cu uşurinţă atât la casă, cât şi la birou. Designul versatil permite adaptarea simplă la exterior , asigurând un aspect deosebit.

Aceste jaluzele asigură umbrire, dar aduc şi un plus estetic camerei, transformând-o într-o zonă plăcută, elegantă şi sofisticată în care puteţi petrece timp de calitate cu prietenii şi familia. Atunci când cumpăraţi jaluzele, cel mai bine este să nu optaţi pentru jaluzele verticale sau orizontale ieftine, întrucât calitatea este foarte slabă. Întotdeauna alegeţi jaluzele durabile, de calitate deosebită, astfel încât să nu suportaţi costuri de înlocuire după o perioadă scurtă de utilizare.

Jaluzele din lemn  

Acestea sunt disponibile într-o varietate de materiale. În cazul în care vă aflaţi în căutarea unei variante tradiționale şi clasice, analizaţi jaluzele orizontale din lemn . lemnul asigură un efect minunat de finisare. În plus, este rezistent şi uşor de întreţinut. Jaluzelele confecţionate din lemn sunt disponibile cu un design care se potriveşte unui decor tradiţional dau şi unuia modern. Având în vedere că dispun de braţe din aluminiu rezistente, acestea sunt de asemenea și foarte durabile.

Frumuseţea şi beneficiile jaluzelelor veneţiene

În cazul în care căutati un produs elegant, luaţi în considerare Jaluzele verticale venețiene. Aspectul lor este unul foarte plăcut. Aceste jaluzele nu sunt numai frumoase, ci asigură un controlexcelent asupra cantităţii de lumină care pătrunde în casă. Prin aceasta, nu se menţine numai curăţenia la interior, ci şi se previne utilizarea aerului condiţionat pe timpul verii, reducând costurile la electricitate. Gama de design-uri şi stiluri uimitoare vă permite găsirea unui model care să aducă un plus estetic interioarelor. Se va recrea spaţiul, şi în plus, veţi obţine protecţie sporită contra razelor solare.

Jaluzelele veneţiene sunt confecţionate dintr-o gamă vastă de materiale, precum aluminiu, PVC, lemn etc. Există modele cu lame extrem de înguste, respectiv foarte late. Acest lucru asigură mai multe opţiuni pentru decorare, permiţând alegerea unei variante elegante şi funcţionale pentru casa dumneavoastră. Jaluzelele orizontale ( venetiene ) sunt şi foarte simplu de întreţinut curatarea lor se face doar cu ajutorul unei lavete sau chiar și a unui aspirator de praf. Sunt simplu de instalat, astfel încât se pot adapta cu uşurinţă şi foarte rapid la interior. Dispunând de preţuri foarte avantajoase, acestea sunt metoda cea mai simplă pentru umbrirea caselor sau birourilor.