Poate că a sosit momentul să schimbați jaluzelele? Nu vă încântă sistemul oferit de jaluzelele tradiționale și sunteți gata să încercați ceva nou? Nimic mai simplu! La Fabricadejaluzele.ro, veți găsi jaluzele într-o opțiune inedită, cu efect de wow și cu multiple beneficii în viața dumneavoastră și a celor dragi.

Rulourile zi și noapte sunt o alegere inteligentă deoarece sunt gata să facă față celor două moduri principale de zi și noapte, așa cum le spune și numele. Cu o suprapunere ingenioasă de fâșii mate și fâșii cu transparență, aceste rulouri vă permit fie intercalarea, fie suprapunerea totală a fâșiilor complementare.

Astfel, într-o zi toridă nu va fi necesar să vă întunecați într-un mod neplăcut locuința, iar trezirea de dimineață, oricât de plăcute ar fi razele soarelui, nu va fi una cu dureri de cap!

Dacă vă temeți că e o alegere fragilă, întrucât nu vă inspiră încredere segmentele transparente, mai gândiți-vă! Deși efectul vizual este că elementele opace sunt rezistente, iar cele transparente sunt fragile, adevărul este că ambele au aceeași rezistență în exploatare, una de care vă puteți bucura și după câțiva ani!

Clienții noștri se bucură de rulourile zi și noapte mai ales atunci când au la dispoziție case de dimensiuni mici. Dacă aceasta e situația, iar spațiul principal e sală de masă, birou, ba chiar și dormitor, nu trebuie să faceți rabat de la confortul dumneavoastră! Alegând rulourile zi și noapte nu trebuie să vă mai gândiți la modul de amenajare, acesta fiind implicit, după gustul dumneavoastră! Biroul nu mai trebuie să fie sprijinit de peretele cu fereastra ca să beneficiați de lumină, locul poate să îi fie luat de pat! Iar pentru copiii dumneavoastră, locul de joacă preferat poate deveni chiar sub umbra ocrotitoare ale acestor jaluzele zi și noapte, fără să trebuiască să vă îngrijorați de bunăstarea lor!

 

Dacă mai găsiți loc de vești bune, iată încă una: jaluzelele zi și noapte sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de ferestre și sunt prezente în oferta noastră în varianta cu casetă și cu derulare liberă – montate pe perete, tavan, sau, dacă preferați, pe rama ferestrei casei dumneavoastră de vis!