Clienții noștri sunt cei mai cei ! Asta pentru că de fiecare dată când vin să ne ceară sfatul, sunt mereu informați și știu foarte clar ce își doresc. Ei bine, poate nu întotdeauna, dar atunci când se întâmplă acest lucru, conversația se poartă de la egal la egal, prietenește, în showroomul nostru de la  Fabricadejaluzele.ro!

Sunteți sigur că știți totul despre copertine? Dacă nu, atunci ajutați-ne să vă ajutăm! Citiți ghidul nostru practic pentru caracteristicile cele mai importante ale copertinelor și suntem siguri că veți găsi opțiunea cea mai dragă sufletului dumneavoastră pe care să o discutăm la o cafea în showroom. Sună convingător?

Rezistența la decolorare. Soarele poate să schimbe prin decolorare chiar și cele mai puternice și vii culori. Întrebați, în momentul achiziției, care e durata de viață a materialului copertinei. În mod optim, o copertină ar trebui să nu sufere în urma ingerenței soarelui cel puțin 8 sau chiar și 10 ani.

Respirabilitatea. Țesătura deasă a prelatei nu este ceea ce am putea numi un material respirabil și lejer. Poate chiar dimpotrivă. Chiar și așa, o prelată tratată pentru respirabilitate nu trebuie să îngreuneze schimbul de aer și automat de temperatură.

Efectul fungostop. Copertinele sunt mai frecvent expuse la umiditate constantă, care reprezintă un mediu oportun pentru dezvoltarea culturilor de ciuperci, parte dintre acestea fiind nocive pentru dumneavoastră, copiii dumneavoastră, dar și pentru animalele de companie.